csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szüzekre igen zsúfolt hét vár, a Mérlegeknek pedig tudomásul kell venniük, hogy nemcsak körülöttük forog a világ.

Tipp! Gyönyörű nő lett Kurt Cobain lánya! Kattints a képekért!


Kos




Tipp:

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Thinkstock
Thinkstock



Bika



Már a hétfői napon elszomoríthat egy hír, és ezt kihasználhatja valaki olyan is, aki hűségesnek és odaadónak mutatkozott eddig, miközben titokban ellened munkálkodik. Légy kellően körültekintő, most bárki könnyen félrevezethet, te pedig tele vagy jóindulattal, s nem fedezed fel a neked állított csapdát. Hagyd, hogy a dolgok a maguk útját járják.

Tipp: Az egyetlen hasznos dolog, amit a jövőre tekintettel megléphetsz, hogy kissé alaposabban válogatod meg azokat, akiket közel engedsz magadhoz.

Ikrek



Egészen csütörtök reggelig igen pozitív dolgok követik egymást, hisz egy-két régóta húzódó problémád szinte magától megoldódik, vagy te magad teszel pontot a végükre. Lehetőségeidhez mérten pihenj végre egy kicsit, estéidet is tedd szabaddá, csendesebbé, ha lehet. Tégy meg mindent azért, hogy te is és környezeted is visszanyerje jókedvét, életszeretetét. Mindenképp kerüld el az esetleges durva szavakat, a félreérthető célozgatásokat, a konfliktushelyzeteket.

Tipp: Vannak, akik abban élik ki magukat, hogy másokat sértegetnek. Te is célponttá válsz, de egy pillanatra se vedd magadra, amivel megpróbálnak megbántani.

Rák



Kellemetlen apróságok nehezítik ezt a hetet, főleg az első napokat, s most valamiért hiányozhat belőled a kitartás, az ambíció, pedig ezek mindennapi rutinfeladataid, tanulásod szempontjából fontosak lennének. Ne siess, ne kapkodj el semmit, a motiváció legkésőbb szerda estére megérkezik magától. Étkezési szokásaidra most különösen figyelj oda, ezekben a napokban könnyen felszedhetsz néhány fölös kilót! Ez akár a testmozgás hiányának vagy a rendszertelen étkezésnek is köszönhető.

Tipp: Figyeld a Hold hatásait, alkalmazkodj ahhoz, hogy épp növekvő fázisban van.

Tipp! Kivillanó bugyik és dulakodás az Aranypart buliján! Nézd meg képgalériánkat!



Oroszlán



Egyre közeleg az ősz, ez kissé elkedvetlenít, ráadásul már a hét eleje is tartogat kisebb kellemetlen meglepetéseket. A szőnyeg alá söpört családi problémák most nagyon kiéleződhetnek, te pedig egyre inkább unod a meddő vitákat, a problémás embereket. Ugyanakkor mégsem teheted meg, hogy hátat fordítasz családodnak, mert később a rokonság fordít hátat neked. Akkor jársz el a legjobban, ha végre bölcsen és nyugodtan, hideg fejjel állsz hozzá a problémákhoz. Rajtad múlik, miként javítasz a helyzeten!

Tipp: Hívj össze családi kupaktanácsot, és tartsatok őszinteségi estet. Mindenki mondja el, mi a baja.

Szűz



A csillagállások nem túl kedvezőek, kellemetlenkedésük miatt mintha kicsúszna kezedből az eddig stabilnak tűnt irányítás, egyszerűen nincs elég időd az összes kötelezettséged teljesítésére, álmaid kiteljesítésére. Egy szabad pillanatod sem lesz ezekben a napokban, ráadásul még környezeted, családod hirtelen támadt igényeinek is meg kell felelned. Nincs mit tenni, eleget kell tenni az elvárásoknak. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, különben hihetetlen mennyiségű feladat torlódik fel a hét utolsó napjaira.

Tipp: Rendszerezd a dolgaidat, de közben iktass be megfelelő mennyiségű szünetet. Legyen kiegyensúlyozva a mérleg nyelve.

Mérleg



Az ősz már itt van a nyakunkon, s hajlamos leszel túlságosan is hajszolni a nyárhoz kapcsolódó élvezeteket. Nem tudsz majd komolyan viselkedni senkivel. Egocentrikussá válhatsz, csak arra fordítasz energiát és időt, ami saját hasznodat szolgálja, és néha teljesen kihagyod a számításból a családod, a barátaidat, és az ő elvárásukat. Nem csak körülötted forog a világ! Szerencsés helyzetben vagy, mert csütörtökre fordul a kocka, és sikerül lehiggadnod.

Tipp: A bonyodalmakat üsd el humorral, ahelyett, hogy felemelnéd a hangod.

Skorpió




Tipp:

Thinkstock
Thinkstock



Nyilas



Ezen a héten alaposan gondold át az ügyeidet, tennivalóidat, mielőtt jelentős lépésre szánnád el magad. Ha megteheted, inkább ne beszélj senkinek idő előtt terveidről, döntéseidről, érveidről környezetedben. Könnyen megtörténhet, hogy közeli rokonaid bátoríthatnak, barátaid inkább lebeszélnének terveidről. Dönts egymagad, hisz rólad van szó! Ha lehet, ne költekezz ki túlságosan. Ha nagy lépés előtt állsz, feltétlenül szükséged lesz tartalék pénzre, így okosabb, ha most spórolsz egy keveset.

Tipp: Ha alaposan átgondolod pénzügyi helyzeted, kiderülhet, hol tudod megfogni a pénzt.

Bak



Ezekben a napokban egy kiszámíthatatlan és váratlan dolog eshet meg veled. Valaki megpróbálhat a közeledbe férkőzni, amit eleinte még szórakoztatónak és figyelemre méltónak is találhatsz, de ez nem lesz mindig így! A legjobb, ha már az ismeretség elején óvatosan kezeled ezt a kapcsolatot, de azért persze ne légy durva vagy goromba! Egyszerűen csak légy őszinte és diplomatikus mindenkivel, bárhová sodorjon a sors. Ha nem tetszik valaki, vagy képes magadhoz közel engedni, mondd meg neki nyíltan, kertelés nélkül.

Tipp: Az őszinteség kifizetődő dolog, épp ezért alkalmazd is!

Tipp! Így nézz ki a hollywoodi szívtipró mozgó álomlakása! Kattints a képgalériáért!




Vízöntő



A most következő napokban sajnos a fáradtság, a stressz vagy akár egy kisebb betegség terhelheti meg szervezetedet. Ha így alakul, akkor azt könnyen legyőzöd majd, viszont lehet, hogy a lelkedet kell egy kicsit ápolgatnia szeretteidnek. Olyan személyekkel hozhat össze most a sors, akik ellenségesen viseltethetnek irántad, még akkor is, ha ezt épp akkor nem mutatják ki. A hétvégét töltsd magányosan, nyugalomra van szükséged, hogy átgondolhass minden fontos dolgot.

Tipp: Főzz valami finomat vagy szánd rá magad egy bonyolult süti elkészítésére.

Thinkstock
Thinkstock



Halak



Ha úgy véled, már a hétfői napod sem indul túl szerencsésen, ne érezd ezt sorscsapásnak, mert nem az. Adódhatnak pillanatok, amikor úgy érzed, bármibe kezdesz, úgysem fog sikerülni semmi. Otthon is sokasodnak a problémák: bútoraid, háztartási készülékeid adhatják meg magukat. Ez bizony nem véletlen. Valami fontos dolgot nem veszel észre, és így üzennek neked az égiek!

Tipp: Gondold át, mi az, amit elfelejtettél elintézni vagy amit régebben a szőnyeg alá söpörtél. Ha rájössz, pótolhatod az elmaradást, és minden helyrerázódik.

Tipp! Kukkants be a világ szegény és gazdag gyerekeinek hálószobájába! Megható képek!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.