horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek hatalmas döntés előtt állnak januárban, a Skorpiók kalandba bonyolódnak. Rád mi vár ebben a hónapban? 

iStockPhoto
iStockPhoto

KOS

Páros: Kissé makaccsá válsz, már ami az érzelmeket illeti, több gond is kialakul közted és párod közt, s ha nem fogod vissza indulataidat, még egy nagy veszekedés végén botorságra adjátok a fejeteket, pedig nincs itt a szakítás ideje!
Páratlan: Keresed, keresed, de nem találod álmaid kedvesét? Nos, a január nem igazán kedvez a nagy szerelmeknek, a sorsdöntő találkozásoknak, de jöhet néhány érdekes flört.

Tipp: Fontos, hogy légy kompromisszumkész. Ne a hevességed vezéreljen pároddal vagy párjelölteddel kapcsolatban.


BIKA

Páros: Tele leszel érzelmekkel, párod elbűvöl, bármi, amit tesz vagy mond felemelő lesz számodra. Ami félelmetes, hogy egy másik érdekes személy is felkeltheti benned a szunnyadó tüzet...
Páratlan: Több magányos személy is keresztezni fogja az utadat január folyamán, s nem csak egy lesz olyan, aki le fog nyűgözni. A szerelem most magával sodor, hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek.

Tipp: Amire vágysz, azt most mind megkapod, de maradj mindig a realitás talaján.


IKREK

Páros:
A nagy döntések ideje lehet január hava. Mindegy, hogy mész vagy maradsz jelenlegi kapcsolatodban, fontos, hogy átértékeld lehetőségeidet és érzelmeidet, mert kissé zavaros a helyzet...
Páratlan: Vénusz segítségedre lesz, hogy a megfelelő randialanyt terelje az utadba. Első ránézésre nem mindenben lesz az ideálod, de ha megismered, ez részletkérdéssé válik.

Tipp: Kezeld érzelmeidet a helyükön, akkor nem érhet csalódás.


Rák

Páros:
Meg kell értened, hogy párkapcsolatodban nemcsak te vagy, hanem egy másik személy is, akinek van véleménye, akarata, s ideje, hogy végre őt is levegőhöz engedd jutni.
Páratlan: Ha még páratlanul éled mindennapjaidat, akkor már az első hétvége kedvez ennek megváltoztatásához. Aztán minden nap jöhet az igazi, csak engedd be!

Tipp: Találd meg a kommunikáció megfelelő formáját, így meglévő vagy jövendőbeli kedvesed sem fog félreérteni.

iStockPhoto
iStockPhoto


OROSZLÁN

Páros
: Végre eljött a te időd. Partnerkapcsolatodban pozitív irányba változhatnak dolgaid, ha most kérik meg a kezed, ne mondj nemet! Ha gyermekáldáson gondolkodtok, csak rajta!
Páratlan: A magányos Oroszlánoknak is beléphet a szerelem az életébe, ráadásul a legváratlanabb pillanatban, egy meglehetősen lehetetlennek tűnő helyen. Miért ne történhetne meg veled is?

Tipp: Végre megérkezel oda, ahová jó ideje vágytál, ragadd meg a kezdeményezés gyeplőjét.


SZŰZ

Páros
: A január elejét jellemző rossz hangulatod kellemetlen napokat hozhat párkapcsolatodban, pedig ami a munkahelyeden nem stimmel, azt nem kellene haza is vinned, nem igaz?
Páratlan: Nagyon messzinek tűnik február hava, amikor minden adott lesz egy nagy szerelem elindulásához, főleg, hogy most vágysz is erre. Próbáld átvészelni a januárt, mert sok apró csalódás érhet.

Tipp: Gondold át helyzetedet, hisz sehová nem kell rohannod.

MÉRLEG

Páros: Kellemes napok várnak rád, januárban még inkább elmélyülhetsz az érzelmek mély tengerében, s olyan szerelmi és szexuális élményeket élhetsz át, melyek teljesen megváltoztatják eddigi nézeteidet.
Páratlan: Kiváló hetek köszöntenek rád, nem lesz okod a siránkozásra, hisz több udvarló is csapni fogja neked a szelet. Ne dőlj be bárkinek, tudd, hogy az igazi most biztos, hogy fehér lovon érkezik.

Tipp: Légy állandóan fitt és csodaszép, így bárkit lenyűgözhetsz.


SKORPIÓ

Páros: Szenvedély kerít hatalmába az év elején, megtörténhet, hogy meglévő párkapcsolatod mellett belebonyolódsz egy kalandba. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, tedd próbára magad.
Páratlan: Ha még keresed az igazit, most biztos, hogy több vasat fogsz tartani egyszerre a tűzbe, de jól teszed. Honnan tudhatnád, ki az igazi, ha nem teszed próbára őket?

Tipp: A mellékvágányosdi mellett is tudd, hol vannak a határok...

iStockPhoto
iStockPhoto


NYILAS

Páros: Pároddal január első hetében kialakulhat egy-két kisebb konfliktus, de szerencsére a hónap végére minden rendeződik. Sőt, egy rövid, közös utazás még jobban elmerít az érzelmek tengerében.
Páratlan: Nincs olyan akadály előtted, mely visszatarthatna az igazi megtalálásában - legfeljebb egy dolog, s az te magad vagy. Miért vagy bizonytalan, miért ne lehetnél végre te valaki álma?

Tipp: Ebben a kegyetlen hidegben nem ártana, ha belülről próbálnál megváltozni. Pl. egy kis extra adag optimizmus jól jönne.


BAK

Páros: Érzelmi téren kicsit játszadozol kedveseddel, de szerencséd van, hisz nem ágál ellene. Rajong érted, így lesi minden kívánságodat, még arra ia hajlandó lesz, amire máskor biztos nem.
Páratlan: Itt az ideje, hogy a túl magasra emelt mércét kissé lejjebb tedd. Mikor fogadod el, hogy fehér lovon nem érkezik herceg, s a lényeg az, ami belül van, s nem a külső látszat?

Tipp: Szeresd önmagad, így te magad is szerethetővé válsz.


VÍZÖNTŐ

Páros: Furcsa érzések kerítenek hatalmukba, nem jellemző rád a túlzott féltékenység, de ez most eluralkodik rajtad, s néhány napodat tönkre is teheti. Hidd el, hogy nincs semmi baj.
Páratlan: Több időt és energiát kell fektetned az igazi megtalálásába, s nem szabad elhinned, hogy majd ő kopog az ajtódon. Keress, kutass, s hamarosan rátalálsz.

Tipp: Tarts három lépés távolságot, majd engedd közelebb. Ez egy jó trükk, be fog jönni...


HALAK

Páros: Ideje, hogy picit visszakalandozz a múltba, s néhány olyan apróságot tégy, amiért akkor régen beléd szeretett a kedvesed. Nem bánod meg, ha többet fektetsz most kapcsolatodba.
Páratlan: Érzelmek terén elkap a szenvedély, szép hetek várnak rád! Ha még magányos vagy, csak körbe kell nézned új szerelem ügyében, már vár rád az igazi.

Tipp: Egyszer fenn, egyszer lenn, de te most inkább fenn!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.