csillag csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halak jegyűekre fantasztikus időszak vár, a Kosoknak pedig egy régi álmuk válik valóra. Böngészd át heti horoszkópunkat!Nektek bejönnek a horoszkópok?

Thinkstock
Thinkstock

Kos



Tipp:


Bika



Tipp:


Ikrek



Ideje beismerned, hogy igenis túlterhelt vagy, s ahelyett, hogy a kötelező pihenésre keresnél némi időt, inkább még bevállalsz pár nehéz feladatot, pedig valójában nem lenne kötelező! Ezzel most bizony alaposan túlfeszítheted a húrt, s ennek sem munkatársaid, sem főnököd, sem barátaid vagy épp családtagjaid nem fognak örülni. Mostani ténykedéseddel, hozzáállásoddal igencsak felbőszítheted környezetedet.
Tipp: Felesleges feszültségedet ne szeretteiden vezesd le, inkább menj el futni vagy teniszezni - akár minden nap!

Rák



Használd ki azt, hogy Vénusz ezen a héten mindenben támogat, ráadásul Jupiter sem fukarkodik a pozitív hatásokkal. Azt tapasztalhatod, hogy tele vagy extra energiával, nem is tudsz vele hirtelenjében mit kezdeni, s ez egy-egy pillanatban feszültté tehet. Épp ezért ideje, hogy találj végre magadnak valami plusz elfoglaltságot, sportolj, keress új hobbit, különben megtörténhet, hogy a környezetedben lévők idegeire mész már a hét közepén! Bármibe kezdesz, sikereket könyvelhetsz el!
Tipp: Legyen bátorságod változtatni unalmas életeden, s vágd a fejszéd valami újba!

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán



A heti konstellációk okozhatnak neked némi fejfájást, a szó átvitt és valódi értelmében egyaránt. Munkád, vállalkozásod, esetleg tanulmányaid terén számíthatsz olyan kellemetlenségekre, fura szituációkra, melyek megnehezítik a hét összes munkanapját, elkedvetleníthetnek, visszafoghatnak a cselekvéstől és az eredmények elérésétől. Ha hajlandó lennél tisztázni a dolgokat, kedvezően alakulna számodra minden, de valahogy te magad sem akarod helyére tenni ügyeidet, pedig sok minden múlhat a hozzáállásodon!
Tipp: Átmenetileg okos dolog a struccpolitika, de ne feledd, tartósan nem mész vele semmire!

Szűz



Szűz létedre kissé hadilábon állsz ezen a héten saját magaddal, érzékenységed igencsak megnő, hangulatod a szokásosnál is változékonyabbá válik, különösen hétfőn és kedden fogod azt érezni, egy hullámvasúton ülsz, és képtelen vagy kontrollálni a körülötted folyó dolgokat. Minden apróságot magadra veszel, s többször olyan vitákba is belekeveredhetsz, amelyekbe máskor sosem mennél bele. Ez az érzelmi ingadozás alaposan megviseli lelkedet, és bizony igazán nagy feladatot jelent a körülötted élő, dolgozó emberek számára is.
Tipp: Egy pár napos intenzív pihenéssel orvosolható lenne a helyzet!

Mérleg



Mars felráz fásultságodból, a most következő hét leginkább arra kiváló, hogy alaposan és őszintén átgondold, milyen új dologba vághatnád végre a fejszéd, lecserélve elavult ügyeidet. Például elkezdhetnél újra tanulni, sportolni vagy éppen a rég vágyott saját vállalkozás alapjait letenni. Ha ilyen nagy volumenű témákon nem töröd a fejed, de esetleg állást változtatnál, netán kölcsönt vennél fel, arra is nagyszerű lehetőség adódik a munkanapok során.
Tipp: Emellett tervezd meg a hétvégét, olyan programokban gondolkodj, melyek során új barátokra lelhetsz.

Skorpió



Uránusz átmeneti kellemetlenkedése miatt alig találod a helyed, nehezedre esik szinte minden, félreértések, viták, banális konfliktusok nehezíthetik a most következő napokat, különösen csütörtökig. Sem te, sem környezeted nem ismer rád, pedig valójában ez is te vagy. Ne hagyd, hogy egy kívülálló személy vagy dolog, netán egy váratlan esemény ennyire kizökkentsen nyugalmadból, netán alaposan kihozzon a sodrodból. Hisz emiatt nemcsak feladataidat nem tudod elvégezni, hanem szeretteiddel is összeakaszthatod a bajszod.
Tipp: A hétvégén hívd össze a családodat, beszélgessetek, tervezzetek pár nyári programot már előre.

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas



Mars jelenléte hatással van rád, néha kedvezőbb, néha kellemetlenebb formában, de legfőképpen nem hagy nyugodni, sem lazsálni, feladatvégzésre sarkall. Rád köszönthet egy hullámzó, változékony, érzelmekkel teli időszak, váratlan konfliktusok nehezíthetik mindennapjaidat, de valahogy a sok apró gond közé mindig beékelődik több szerencsés és pozitív kimenetelű dolog is, melyek kárpótolnak a nehézségekért. Utazáshoz is kedveznek a most következő napok, ha ilyen irányú terveid lennének, ne halogasd a készülődést!
Tipp: Akár egy napra, akár hosszabb távra utaznál, menj úgy, hogy nagy kaland vár rád!

Bak



Egészen szerdáig kissé feszültebb lehetsz, mint az megszokott egy átlagos munkahét elején, s hajlamos leszel arra, hogy ezt sikeresen és eredményesen át is ragaszd másokra. Ennek tulajdonítható, hogy viszonylag könnyen vonzol be egy-két kellemetlen konfliktushelyzetet, ráadásul többször olyan emberekkel, akikkel még sosem volt vitáig fajuló beszélgetésed. Ha teheted, ezt inkább messzire kerüld el, minek jobban feszíteni a húrt a kelleténél?
Tipp: Vegyél ki néhány nap szabadságot, időszerű, hogy kipihend az elmúlt hetek nyűgjeit.

Vízöntő



Hétfő és kedd még nyugalmasan telik, de szerdától viharfelhők gyülekeznek feletted, s bizony nem dughatod homokba a fejed a problémák elől, különösen, ha anyagi jellegű ügyekről van szó. Akármennyire is nem tetszik, ideje, hogy rendezd soraidat, átgondold teendőidet. Bár általában rendben vannak pénzügyeid, mégis lehet valami, amiről elfeledkezhettél, s ez okozhat most egy kis fejtörést. Ha szükséges, kérd környezeted segítségét.
Tipp: A hétvége egy kellemetlen égi hatás miatt nem úgy alakul, ahogy tervezed, ezért inkább maradj otthon, ne utazz túl messzire.

Halak



Mit neked borongós időjárás vagy kedvetlenséget árasztó emberek?! Nagyszerű, lelket melengető napok követik egymást életedben, sikeres lehetsz olyan téren, ami eddig nem volt jellemző, jól érezheted magad a bőrödben, s ennek most még környezeted is örülni fog. Játszi könnyedséggel hagyod hátad mögött az akadályokat, s még egy nagyon jó - akár üzleti, akár baráti - megállapodást is köthetsz, mindezt úgy, hogy nem várt lehetőségeket aknázol ki.
Tipp: Ezen a héten nagyon jól teszed, hogy energiáidat a munkádba, karriered fellendítésébe fekteted, ez komoly eredményeket fog hozni.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.