párkapcsolat horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyedülálló Szüzeket ebben a hónapban egészen biztosan eltalálja Ámor nyila, a Bikáknak pedig át kell gondolniuk, mit is várnak a párkapcsolatuktól.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Páros: április elején nem találod a helyed, kapcsolatodat konfliktusok tarkítják, mégis épp ezek a zűrök fognak segíteni abban, hogy átlásd, mit is akarsz kedvesedtől. Tartósságot, netán a lezárást?
Páratlan: valahogy most azt sem bánod, ha egyedül vagy, és nem rajonganak körbe az udvarlók. Az igazira, a kivételesre vágysz, aki április végén kopogtathat is az ajtón.

Tipp: nem baj, ha kissé visszavonulsz, de ne zárj be magad mögött minden ajtót!

Bika

Páros: áprilisban nemcsak kell, hanem egyenesen kötelező foglalkoznod kapcsolatod építgetésével, szépítgetésével. Alapjaiban kell újragondolnotok, mit is akartok egymástól.
Páratlan: ne ugorj bele vakrandikba, valld be, ebben nem vagy valami jó. Az ismerkedéshez fedezz fel új helyeket, tanulj új taktikát, és a jegyedbe lépő Nap meghozza a sikert 20-a környékén.

Tipp: áprilisban ne erőltess semmit. Hagyd, hogy csak úgy maguktól alakuljanak a dolgok.

Tanácstalan vagy szívügyekben? Kérdezd Gazdag Enikő párkapcsolati szakértőnket!





Ikrek

Páros: Fontos napok, hetek követik egymást, sokat fogtok beszélgetni egymással, pontosan feltérképezitek közös lehetőségeiteket, és komoly kompromisszumokra juttok.
Páratlan: beülsz a hullámvasútba, mert úgy véled, mindent ki kell próbálni egyszer. Cserélgeted a lehetséges partnereket, de vigyázz, mert jöhet valaki, aki elrabolja a szíved.

Tipp: ha valami vagy valaki nem tetszik, azt mondd ki bátran. Őrizd meg személyes teredet, légy az, aki vagy, ne hordj álarcokat.

Rák

Páros: április elégedettséget hoz a mindennapokba, úgy fogod érezni, jó helyen vagy, tulajdonképpen nem is vágysz már többre, mint amit eddig megkaptál. Azért ne érd be kevéssel!
Páratlan: érzelmi mélységekbe csöppenhetsz egy újdonsült találkozás eredményeként, nem is akarod majd elhinni, hogy végre megtörténik veled az, amiről mások meséltek eddig neked.

Tipp: minden álmod megvalósulhat most, de a görcsösséget kergesd messzire!

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Páros: ne cipeld sérelmeidet, ha valami nyomja a lelked, hát beszélj róla. Azt hiszed, kedvesed nem érzi, hogy valami bánt? Sokkal rosszabb neki, ha nem mondod el, mi a baj, hisz addig nem tud változtatni semmin!
Páratlan: találkozol valakivel még a hónap első felében, s bár azt hiszed, számára csak egy újabb strigula leszel, hipp-hopp magasabb szintre helyezitek a kapcsolatotokat, az álmok pedig megvalósulnak.

Tipp: légy mindig magabiztos és szókimondó. Így majd mindenki tudja, hányadán áll veled.

Szűz

Páros: végre párod is több időt szán kapcsolatotokra, s ezt te nagyon fogod élvezni. Április hava segíthet elfeledni a régi sérelmeket, s új, stabilabb talajra helyezi a kapcsolatot.
Páratlan: a régi, rossz tapasztalatok ne vegyék el kedved a partnerkereséstől, hisz éppen ebben a hónapban kapsz extra támogatást az égiektől ahhoz, hogy belefuss a nagy szerelem karjaiba.

Tipp: helyezz hangsúlyt egy új stílus kialakítására. Haj, ruha, smink - formáld magad!

Mérleg

Páros: nagy hangsúlyt kell helyezned április folyamán a kommunikációra, ugyanis ez most még az eddigieknél is sokkal szenvedélyesebbé teszi a kapcsolatot. Boldogságotok töretlen.
Páratlan: hited, hogy megtalálod az igazit csak tovább erősödik akkor, amikor hirtelen két udvarló tűnik fel egy időben a színen. De melyiket válaszd? Nehéz döntés lesz!

Tipp: tudd, hogy aki téged választ(ott), komolyan is gondolta, te is így állj a másik félhez!


Skorpió

Páros: áprilisban könnyen feltűnhet egy harmadik a színen, s az is megeshet, hogy nehezen fogsz tudni ellenállni a csábításnak. Jelöld ki a határvonalakat, úgy könnyű betartani az "eddig és ne tovább" elvét!
Páratlan: miért ne használnád ki annak a lehetőségét, hogy többen is szemet vetnek rád egy időben? Ki tilthatja meg, hogy minden jelölttel randizz, hogy aztán jól választhass? Senki, igaz?

Tipp: vágysz a stabil, elkötelezett kapcsolatra, ez viszont most csak rajtad és a hozzáállásodon múlik!

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Páros: kissé görcsössé válsz, visszaigazolásokat akarsz kapni, de ezzel a hozzáállással inkább elriasztod kedvesedet, ahelyett, hogy vonzanád. Mitől félsz ennyire? Hisz nincs semmi komoly baj!
Páratlan: lazíts, nincs mitől tartanod, bár igaz, hogy április elején belefuthatsz egy Don Juan karjaiba, aki nem úgy áll hozzád, ahogy szeretnéd, de az igazit csak a hónap végére ígérik a csillagok!

Tipp: ha előre lefekteted a saját szabályaidat, akkor be is tudod tartani azokat, s nem gabalyodsz bele érzelemvilágod hálójába.


Bak


Páros: túl sokat vársz kedvesedtől, aki bár most igyekszik mindent megtenni érted, nem tudja mindazt nyújtani, amiről álmodozol. Adj lejjebb egy kicsit az elvárásokból, vagy vita lesz a vége.
Páratlan: a magasra helyezett mércével most könnyen elbaltázod saját lehetőségeidet, miközben áprilisban Vénusz több lehetőséget is az orrod elé helyez. Mondj le néhány túlzásról!

Tipp: az elvárások most kizárólag galibát okozhatnak. Ne azt keresd a másikban, mi a rossz, hanem azt, mi a jó!

Vízöntő

Páros: kedveseddel április elején kisebb vitákba bonyolódtok, melyeket nem lesz nehéz rendezni, de mindenképpen időt igényel a helyzet. Ne halogassátok a nagy beszélgetést!
Páratlan: a hónap eleje lazán telik, inkább április második fele kedvez új kapcsolat kialakításának. Április utolsó hetében már újult erővel veted bele magad a szerelem habjaiba.

Tipp: minden, ami most történik, tanulnivalót hordoz magában. Figyeld az égi jeleket!

Halak

Páros: vállald nyíltan igényeidet, főleg az érzelmi és az intim kérdéseket illetően. Kommunikációdat fejleszteni kell, mondd ki, mik a titkos vágyaid, hogy kedvesed meg tudjon felelni azoknak.
Páratlan: hirtelen robban be a szerelem az életedbe, s hetek alatt olyan magas szintre jut, amit el sem akarsz hinni. Ez pont veled történne? Igen, bizony, most veled esik meg a csoda!

Tipp: ne bújj páncél mögé, vesd le kemény külsődet, mutasd meg bájodat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.