csillagjegy horoszkóp munka ezotéria karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák nagyon lelkesek a munkahelyükön, a Mérlegek pedig egy váratlan, de remek lehetőséget kapnak.

Kos



Munkát keresel?

Karriertipp: ha lehet, ne vállalj túlórákat vagy extra hétvégéket. Normál munkaidőben is épp elég feladatot teljesítesz.

Bika

Munkát keresel? Még véletlenül se állíts magadról olyat, ami nem, vagy csak félig igaz. Viszont kihangsúlyozhatod, hogy képes vagy megtalálni a legnagyobb sötétségben is a fényt.

Karriertipp: készíts listát elmaradt feladataidról, hisz februárban akadt pár dolog, amit a szőnyeg alá söpörtél. Minden nap egy tennivaló, és a hónap közepére el is fogynak majd.

Ikrek

Munkát keresel? Keress új munkaközvetítőt, másik fejvadászt. Meg fogsz lepődni, mennyi lehetőséget nem aknáztál ki eddig.

Karriertipp: több érdekes ajánlatot kapsz, melyek sorban megmozgatják a fantáziádat. Vajon lesz köztük olyan, ami a továbblépésre ösztökél?

Rák

Munkát keresel? Fogadd el a kicsi lehetőséget is, mert abból lesz később a nagy!

Karriertipp: ne feledkezz el a pihenésről se!

Oroszlán

Munkát keresel? A rendszeres visszautasítás már nagyon lelomboz? Vajon lennének esélyeid vállalkozóként, vagy egy egészen más munkaterületen, mint amiben most gondolkodsz?

Karriertipp: mondd el, te hogy csinálnád, és kérd ugyanerre a többieket is! A sok vélemény együttesen nagyszerű eredményeket hoz majd, csak figyelj!

Szűz

Munkát keresel? Találkozz régi ismerősökkel, menj el az osztálytalálkozóra, vagy a spontán szerveződő internetes fórum eseményére. Ilyen közegben talál majd meg egy új lehetőség!

Karriertipp: a józan eszed azt súgja, hogy jó messziről kerüld el a gáncsoskodó, pesszimista, negatív embereket. Csak hátráltatnának a feldataidban.

Mérleg

Munkát keresel? Családi berkekben már elhintetted, hogy állást keresel? Nem? Akkor tedd meg, jön a segítség!

Karriertipp: mindenképpen javítsd munkahelyi kapcsolataidat, és keresd fel régebbi ügyfeleidet. Megéri az idő- és energiabefektetést!

Skorpió

Munkát keresel? A tavasz megérkezésével alkalom adódik valamilyen alkalmi munkára, amit feltétlenül vállalj el, mert ez lehet az ugródeszkád.

Karriertipp: akkor is nyújtsd oda segítő jobbodat másoknak, ha azt nem kérték! Meglepődsz majd, milyen jó vélemény alakul ki rólad.

Nyilas

Munkát keresel? Légy flexibilis, másképp most nem fog menni! Lehet, hogy kvalitásodhoz mérten most olyan munkát kínálnak, ami nem fog elsőre elkápráztatni, de talán mégis érdemes lenne kipróbálni magad.

Karriertipp: ne várj semmire, minden, amit kiötölsz, az azonnal megvalósítást kíván. Merj úttörő lenni!

Bak

Munkát keresel? Légy rokonszenves, mosolygós és megnyerő, és legfőképpen rugaszkodj el egy kicsit a realitás talajától. Ez az igazi adu ászod most!

Karriertipp: vállalj be szervezői feladatokat, mert nagyon sok tapasztalatot gyűjthetsz általa.

Vízöntő

Munkát keresel? Tanulj és okulj mások ötleteiből vagy épp hibáiból, és add be olyan helyekre is a CV-det, ahol szerinted nincs keresnivalód. Próba szerencse!

Karriertipp: tele leszel jó szándékkal, és segítőkészebb leszel, mint valaha. Ez a hozzáállás nem most, hanem a későbbiekben térül meg.

Halak

Munkát keresel? Változtass az eddigi keresési szokásaidon. Próbálkozz más, vagy akár ellentétes módszerekkel munkakeresés terén, mint eddig!

Karriertipp: a folyamatos eredmények ellenére se vállald túl magad, hisz véges a teherbírásod, ezt ne feledd. Inkább kevesebbet, de azt nagyon jól!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.