Csillagjegyed elárulja, hova utazz idén nyáron

Historical,Roman,Bathes,In,Bath,City,,England
Shutterstock/Copyright (c) 2023 Boris Stroujko/Shutterstock. No use without permission. - Boris Stroujko
horoszkóp csillagjegy utazás
Közeleg a tavasz, a nyár, ideje eldönteni, hová is utazzunk. Ha igazán jól akarjuk érezni magunkat, hallgassunk a csillagokra. A csillagképünk földrajzi helyekhez is köt minket. Egy tüzes Kos például soha nem érezné jól magát a kőből faragott, ókori romok között, ám a Bak egészen lázba jönne ott.

Tűz jegyűek, irány a pezsgés!

A Kos, az Oroszlán és a Nyilas vérét izzás fűzi. Semmi nem elég jó neki, ha nincs benne kaland, kihívás, verseny. Egy Tűz jegyűt az dob fel, ha aludni sem tud, annyi élmény várja. Még attól sem riad vissza, ha a kaland veszélyes egy cseppet. Ha pedig versenghet is közben, az neki az álom nyaralás. Az utazás közben szinte biztos, hogy szerelembe esik, és addig nem nyugszik, míg nem viszonozzák - legalább egy kicsit - az érzelmeit. Még az sem riasztja vissza, ha az új érzelmek a régi társa felé űzik.

Ha'penny,Bridge,At,Twilight,Blue,Hour,-,Dublin,,Ireland.
A Ha' Penny Bridge Dublinban. Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 muratart/Shutterstock.

Föld jegyűek, fő a biztonság!

A Bika, a Szűz és a Bak megbízható, stabil jellem. Gyakorlatias, óvatos, kiegyensúlyozott, így aztán utazásai során sem az orgiákat, vadságot, kalandot keresi, hanem a megnyugtató tájakat, történelmi értékeket, építészeti szépséget, isteni, különleges ízeket és bizony az érzékiséget. Nem szórja a pénzt, de szívesen költ bármire, ami mögött értéket talál. Izgatja, hogy olyasmit lásson, tapasztaljon, amiről csak ő számolhat be. Ugyanakkor elkápráztatja az is, ha sirályok repülnek el a tenger felett. Portugália, Anglia, Franciaország történelmi városai mind elkápráztatják.

Porto,,Portugal,Old,Town,Skyline,From,Across,The,Douro,River.
Porto, Portugália
Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2015 ESB Professional/Shutterstock.  No use without permission.

Víz jegyűeknek kell egy kis szerelem!

A Víz elem élteti a Rákot, a Skorpiót és a Halakat. Bárhol jól érzi magát a világban, ahol megdobogtatja a szívét a legszebb érzés, akár az emlékeken., akár egy új történésen keresztül. A romantikus zenék, a hullámzó vagy csordogáló vizek, a vízben táncoló delfinek mind-mind ezt az érzést táplálják benne. Vitorlásra szállni, és egész nap hajózni a tengeren, biztosan elkápráztatja a Víz jegyűt. 

Dolphin,And,Turtle,Underwater,On,Reef,Background,Looking,At,You
Delfin, teknős és apró halak 
Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2016 Andrea Izzotti/Shutterstock.  

A Levegő jegyűek a szellemi kalandot keresik

Levegő jegyek az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő. Mindhárom jegyet a szellemiség jellemzi. Imádnak nyomozni, rejtvényt kibogozni, vitatkozni, feltalálni. Ők a zodiákus legtalálékonyabb és legintelligensebb hármasa. A Levegő jegyű ember nem képes három napnál tovább feküdni egy csodaszép plázson a napernyő alatt, mert megöli az unalom. Ám minden érdekli, ami izgalmas, a történelem, a sztárvilág, a filozófia, a művészet. Persze, hogy jól érzi magát egy nagy múltú helyen, például Angliában.

Historical,Roman,Bathes,In,Bath,City,,England
Történelmi román stílusú fürdő (Bath city, England)
Forrás: Shutterstock

 Ismerj meg még több gyönyörű helyet a világból a TRAVELO oldalán!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.