Ennek a 4 csillagjegynek szerelmet hoznak a következő hetek

szerelem
Shutterstock/George Rudy -
Vénusz asztrológia Kos csillagjegy szerelem
Az egyik legcsodálatosabb érzés, nemhiába várunk rá annyira. Néhány jegy szülöttének minden esélye megvan, hogy most párra találjon.

A Vénusz áprilisban a Kos jegyében jár: felébreszti bennünk a tüzet és a szenvedélyt. Vannak jegyek, amelyek most megtalálhatják a párjukat. Ha úgy érzik, szembe jött velük az igazi, ne tétovázzanak, keressék a kapcsolódás lehetőségét. 

Kos

Április 29-éig tart a szerencsés periódus számodra, addig kell megtalálnod a rád váró szerelmet. És becsüld meg jól, mert ha elszalad, ki tudja, mikor jön a következő. 

Bika

Talán most kissé kínos lenne kapcsolatba kezdeni valakivel, de nemsokára ez a személy újra feltűnik, és akkor már nem lesz akadálya a szerelmetek kibontakozásának.

szerelem, szerelmes levél
Ha kellőképpen nyitott vagy, most rádtalálhat végre a szerelem.
Forrás: Shutterstock/New Africa

Oroszlán

Na, végre! Itt az az ember, aki tetőtől talpig megborzongat. Mindig is őrá vágytál, ugye? Őt csodálni tudod, és ő téged is csodál. Ez az illető egyébként akkor sem hagy nyugton, ha épp kapcsolatban élsz. 

Nyilas

Mostanában megértő vagy és kedves, vidám és aranyos. Ezt bizony mások is észreveszik, főleg egy valaki, aki odalép majd melléd, megfogja a kezed, és többé el sem enged - olvasható az Astroneten.
 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.