Három csillagjegy szülötteiből lesznek a legnagyobb valószínűséggel milliárdosok

Passenger,Woman,That,Is,In,Yellow,Clothes,,Sunglasses,And,With
Shutterstock - Standret
horoszkóp pénz gazdagság milliárdos
A világ leggazdagabb embereinek születési adatait elemezték, és megállapították, hogy egyharmaduk három csillagjegyből kerül ki. És ez nem minden, ami közös bennük: a milliárdosok 88%-a férfi.

Ha a Mérleg, a Halak vagy a Bika jegyében születtél, valószínűleg olyan tulajdonságokkal rendelkezel, melyeknek köszönhetően milliárdos is válhat belőled. 

Mérleg

A Mérlegek teszik ki a világ milliárdosainak 12%-át. A jegy szülöttei erős esztétikai érzékkel rendelkeznek, erősen vágynak azokra a dolgokra, amiket nem engedhetnek meg maguknak. Ügyeskedéssel és a jó ízlésüknek köszönhetően könnyen férkőznek elit körökbe. A Mérlegek nagyszerűek bájcsevegésben, szívesen járnak partikra, és kivételes tehetségük van ahhoz, hogy meggyőzzenek másokat, hogy pénzt adjanak nekik.

A milliárdos Mérlegek közé tartozik Ralph Lauren divattervező és üzletember, Alice Walton, a Walmart örököse, műgyűjtő és kurátor, valamint Amancio Ortega, az Inditex spanyol ruházati vállalat alapítója. (Az Inditexhez olyan márkák tartoznak, mint a Zara, a Massimo Dutti, a Bershka, a Pull&Bear és a Stradivarius.)

Halak

A Halak a világ milliárdosainak 11%-át teszik ki. Igaz, hogy sokat álmodoznak, de nagyon ösztönösek, úgy születtek, hogy bármit el tudnak adni. Kivételes érzékük van a kereskedelemhez, bármiből pénzt csinálnak.

A milliárdos Halak közé tartozik Bernard Arnault, világ legnagyobb luxuscégének, az LVMH-nak alapítója és vezérigazgatója, akinek portfóliójába tartozik a Moët & Chandon, a Dom Pérignon, a Krug, a Veuve Clicquot, a Belvedere és a Hennessy is, valamint  Phil Knight és Rupert Murdoch, a Nike alapítói.

Bika

A Bikák teszik ki a világ milliárdosainak 10%-át. Szeretik a csicsás, feltűnő dolgokat és mindent megtesznek, hogy meg is szerezzék azt, amit tetszik nekik. A makacsság, a könyörtelenség és a magabiztosság keveredik bennük, megspékelve egy kis birtoklási vággyal, felnőttként is olyanok, mint az erőszakos kisgyerekek. A "túl sok sem elég" hitvallás szerint élnek, céljuk az élethosszig tartó anyagi biztonság és kényelem megteremetése - írja a The Small Business Blog.

A milliárdos Bikák közé tartozik a Facebook társalapítója és vezérigazgatója, Mark Zuckerberg, a porszívómágnás James Dyson, és a BMW örökösnője, Susanne Klatten.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.