Lakatos Márk átalakít: Telt idomokkal is lehetsz szupernő!

2011.04.12. 22:48

Lakatos Márk és csapata ezúttal Szandrát vette szárnyai alá, hogy olyan nőt varázsoljon belőle, amit még álmaiban sem remélt volna.

Nézd meg ezt is!
Eláruljuk a titkot: Így lehetsz smink nélkül is gyönyörű!


Alexandra átlagos lányként lépett mesternégyesünk elé, hogy egy vad frizurával, egy elegáns ruhával és a hozzá illő sminkkel kihozzák belőle azt a nőt, aki mindig is szeretett volna lenni.

Fotó: Ritter Doron

Szandi adatai: Életkor: 26, súly: kb. 85 kg, magasság: 178 cm, ruhaméret: L/XL
Szandi ruhái: csíkos póló - Marks&Spencer, jersey ruha - Marks&Spencer, paisley sál - Marks&Spencer, lakkcipő - Marks&Spencer, karkötők - FurlaSzandi enyhén hullámos, színtelen hajában Szofrán Zsolt mesterfodrász rögtön meglátta a lehetőségeket: egy úgynevezett 3D-s festési technikával tüzes vörösre festette Szandra tincseit, amit végül egy trendi frufruval koronázott meg.

Fotó: Ritter Doron

"Teljesen rábíztam magam a csapatra, reméltem, hogy megtalálják azokat a színeket, amiket még nem próbáltam ki, pedig jól állhatnak" - mondta Alexandra.

A lány új hajszínéhez Gáspár Viki sminkmester egy kicsit visszafogottabb, barna sminket készített, ami a vöröses frizurával együtt gyönyörűen kiemelte Szandra kék szemeit.

Tetszik Szandi új külseje? Te is szeretnél megújulni és szupernővé válni? Jelentkezz, és segítünk!


A 26 éves lány szeretne a mostaninál elegánsabban öltözködni, ezért Márk egy olyan ruhát választott a számára, amivel megmutathatta, hogy telt idomokkal is lehet valaki nőies. A rafinált szabású ruhában végre Szandi keskeny dereka is szerepet kapott.

"A rövid frizurát magamtól valószínűleg sosem próbáltam volna ki, de a végeredmény nekem és a barátaimnak is nagyon tetszett. Sőt, azóta megfogadtam, hogy ezután már mindig sminkelni fogom magam, mert rájöttem, hogy óriási a különbség."

Tipp: A nagy őt is el lehet szalasztani? Nézd meg, hogyan új websorozatunkban!ALEXANDRA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!Lakatos Márk bombanőt varázsolt Zalatnay Cini lányábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110405-lakatos-mark-atalakit-zalatnay-cini-lanya-benedek-niki.html
Szofrán ZsoltLakatos MárkRitter DoronGáspár Vikidivatfodrászátalakításszépségnőiességváltozássminkmester
Hirdetés