Cserpes Laura nincs túl Fekete Dávidon?

válás Fekete Dávid Cserpes Laura szerelem Megasztár énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke énekesnő és az egykori megasztáros se veled-se nélküled kapcsolata már közel egy éve véget ért, ám Laura még mindig képtelen más férfiak felé nyitni. Talán még mindig érez valamit régi szerelme iránt?

Az énekesnő a Mokkában mesélt szerelmi életéről és nyári terveiről. Kiderült, hogy akadnak hódolók szép számmal, ő azonban távol tartja magát tőlük. A visszafogott, nemrég elvált lány bulizni sem szeret, inkább a nyugodt, beszélgetős estéket részesíti előnyben.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu



"Lassan egy éve már szingli vagyok. Dáviddal öt évig voltunk együtt és nekem ez az első nyaram tulajdonképpen, amikor egyedülálló vagyok. Nem vagyok még nyitott a flörtölésre vagy hasonlókra. Megvan a saját kis világom és oda nehéz beférkőzni. A közösségi portálokon szoktak nekem írni, úgyhogy vannak merész vállalkozók. Majd a sors eldönti, hogy alakul, hogy lesz-e párkapcsolat vagy sem. Egyelőre munkával telik a nyár, sok fellépésem van, úgyhogy majd jön, amikor jönnie kell."

Valóra vált Várkonyi Andi rémálmahttp://www.life.hu/legykepben/20130620-varkonyi-andreanak-a-tv2-musorvezetojenek-fejere-egy-legy-szallt-elo.htmlBangó Margittal zenélt Farkas Zsolti édesapjahttp://www.life.hu/legykepben/20130618-bango-margit-magyar-enekesnovel-muzsikalt-farkas-zsolti-az-enek-iskolaja.htmlTanárnak állt Szabó Zsófihttp://www.life.hu/legykepben/20130619-szabo-zsofi-magyar-szineszno-tanarnak-allt.htmlKeményen készül olasz karrierjére Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/legykepben/20130617-dobrady-akos-magyar-enekes-olaszul-tanul.htmlMunka nélkül marad a pofozkodó villamosvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20130620-kirugjak-a-villamosvezetot-aki-felpofozott-egy-angol-kismamat.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.