"Vissza Csisztuékat!" - Elfogultsággal vádolják A Nagy Duett zsűrijét

Forrás: TV2 -
Sarka Kata TV2 A Nagy Duett Facebook Csisztu Zsuzsa Sipos Péter Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fogynak a versenyzők, fokozódnak az indulatok A Nagy Duett körül. A műsor nézői változatlanul a Sarka Kata-L.L. Junior-párost tartják a leggyengébb láncszemnek, többen közülük nem értik, miért Csisztu Zsuzsának és Sipos Petinek kellett kiesnie.

Ahogyan már írtunk róla, nem elégedettek A Nagy Duett nézői a zsűri "teljesítményével". Sokan úgy vélik, az ítészek a "protekciósokat" értékelik és ezért nem a leggyengébbeknek kell távozniuk. Mások úgy gondolják, a műsor nem az énektudásról szól, így vannak, akik azért kapnak szavazatokat, mert szimpatikusak a nézőknek vagy pedig mert annyira rosszak, hogy éppen attól szórakoztatóak. Hajdú Péter - aki idén nem versenyzőként állt színpadra - például biztos abban, hogy azért őt és Zoltán Erikát szerették volna idén is látni a nézők, hogy röhöghessenek rajta.

Forrás: TV2

Persze, akik laza vasárnap esti szórakozásnak tekintik A Nagy Duettet, ritkán kommentelnek, a produkciókat leginkább azok a nézők savazzák a Facebookon, akiknek valamiért élet-halál kérdésének tűnik, ki megy és ki marad. Ezekből válogattunk:

"Tragikus, a zsűri saját magát is értékeli akkor, amikor olyanoknak adják a magas pontokat, aki nemcsak hogy énekelni, de még megmozdulni sem tud rendesen. Tényleg a bénaság a mérce? Ezt értem Sarka Katára és Fekete Lacira."

"Most sem az esett ki, aki megérdemelte volna! L.L. Juniort kedvelem, de az a nő mellette elkeserítő!
Nincs önkritikája, mielőtt elvállalta volna? Habár a férjének sem volt soha volt kitől tanulnia..."

"Nevetséges, hogy az énekelni képtelen, tehetségtelen celebeknek 10 pontot ad a zsűri az ostoba bohóckodást felmagasztalva, a vérprofi, tényleg nagyszerű hangokat pedig lehúzzák. Attila es Lia a legjobbak! Kivánom Kaszának, hogy Sarka Kata Vagy Fekete Laci egész nap a fülébe vinnyogjanak."

"Legeslegjobbak voltatok, Zsuzsa. Ezt úúúúúúúúúúúúúúúúúúúútálom, hogy mindig a jók esnek ki és aki semmi, nulla, az meg marad. Bunda... Kiverné a balhét Hajdú, ha Kata esne ki, majd a végén esik ki, mert Hajdú úgy akarja. Mi van ezzel a világgal?"

"Ez ma szuper volt, Laura, Máté! És gondoltam, hogy a zsűri lehurrogja őket. Pedig nekik ma járna a
3x10 pont. Röhej, de Fekete Lacinak tuti jó pontokat adnak, mert ha nem, akkor szokás szerint megsértődik. Jójó, voltak benne hamisak, de ezt jó volt hallgatni."

"Hajni nagyon jól mozog a színpadon, aranyos és jól áll neki minden! Ha szólóban nem is annyira, de duettben nagyon jó."

"Felmegy a vérnyomásunk, ha Sarka Kata megjelenik, nem is nézem őket."

"Újraszámolást követelünk! Vissza Csisztuékat!"

"Jók voltak Zsuzsáék! Nem nekik kellett volna kiesni, ezt mindenki tudja szerintem, de ez van."

"Nagyon jók voltak Csisztuék, a debileket pontozta a zsűri, a zsűri egy nagy nulla."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.