ByeAlex kiállt A Dal idei győztese mellett

Forrás: ByeAlex/Facebook -
Belmondo New Level Empire depresszió Pál Dénes HoneyBeast Fool Moon vélemény Bogi A Dal 2014 Eurovíziós Dalfesztivál döntő ByeAlex Kállay-Saunders András Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal című műsor digitális kommentátora a döntő után összegezte a véleményét.

ByeAlex velősen és utoljára közösségi oldalán reagált A Dal győztesének személyére és a műsor kimenetelére. Bevallotta, hogy a harmincas mezőnyből a legtöbb dalt sosem hallgatná otthon, mert más az ízlése. Úgy gondolja, hat dal volt, amelyet Eurovízióra valónak gondolt, ezek pedig: Bogi, Fool Moon, Kállay, New Level Empire, Király Viktor és Pál Dénes nótái.

Forrás: ByeAlex/Facebook

A harmincas mezőnyből pedig öt dal volt, amelyet Alex szívesen hallgat otthon. A HoneyBeast, Belmondo, Depresszió, BülBüls és Király Linda. A többi nem hatotta meg sem lelkileg, sem hallgatóilag a digitális kommentátort.

Alex a döntő után a Life.hu-nak elmondta, a legesélyesebbnek a New Level Empire-t tartotta, és meglepte András győzelme. Nyílt vallomásában mindenkit arra kér, támogassák a győztest, hiszen a többség rá szavazott. Alex arra is kitért, hogy őt tavaly a rutintalansága miatt szedték szét, András viszont vérprofi előadó, így akik a kákán is csomót keresnének, ebbe legalább nem tudnak belekötni. A tavalyi győztes mindenkit arra kér, egy emberként álljon az énekes mellé, aki hazánkat képviseli Koppenhágában. Mert nem a szétszakadás, hanem az összefogás vezethetné őt sikerre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.