felháborodás menhely kutya TV2 Vizsla költözés Édes Élet lakás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper hazaérve döbbenten látta, hogy lakásából vizslafarm lett.

Az Édes Élet sztárját kedvese azzal fogadta, hogy ezentúl 5 vizslával kell majd együtt élniük. Junior látva, hogy az ebek elfoglalták a lakását, felháborodva közölte Csillával, vagy ő, vagy a kutyák mennek.

Forrás: facebook/L.L. Junior

„Mit keresnek itt a kutyák?" - vonta kérdőre kedvesét Junior. „Kidobták őket és hazahoztam szegényeket" - magyarázta Csilla. „Nyilván van rutinjuk a költözésben, akkor mehetnek is tovább. Mit gondolsz, ez itt egy menhely?" - fakadt ki a rapper.

„Engem hagyjál békén, te nem vagy normális! Anyuka vagy, hányszor mondjam el. Szerinted a gyerekemet hagyni fogom, hogy vizslákkal nőjön fel? Hát nem állatfarm vagyunk. A gyerekkel együtt megyek, ha az ebek maradnak" - fenyegetőzött Junior. Csilla ekkor nagy nevetéssel közölte a rapperrel, hogy csak vicc volt: „Mindjárt jönnek értük és elviszik őket" – nyugtatta meg kedvese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.