Politikusi pályára áhítozik Berki

Forrás: Berki Krisztián/Facebook -
üzletember pályafutás sportoló Pamela miniszterelnök politikus Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportoló bevallotta, távolabbi tervei között szerepel a politikusi pályafutás, sőt miniszterelnöknek is el tudná képzelni magát.

Az egykori Fradi-vezért nem érdekli, ki mit gondol róla, neki csak az a fontos, hogy érzelmileg hasson az emberekre. Tudatosan építi a pályafutását és előre megtervezi minden lépését. A hot! magazinban mesélt megdöbbentő terveiről.

Forrás: Berki Krisztián/Facebook

„Jövőbeni terveim között szerepel, hogy megmérettetem magam a politikai pályán, hosszú távon ezzel szeretnénk foglalkozni. Úgy gondolom, hogy alkalmas vagyok vezetői pozíció betöltésére, de csak a megfelelő csapattal" - mondta Berki, aki arra a kérdésre is válaszolt: lenne-e miniszterelnök.

„Miért ne?! Vedd célba a sikert, kerülj a csúcsra, de gyere azért vissza néha!" - szögezte le Krisztián, akinek végre a családi élete is rendeződött, ugyanis párja, Pamela már a második gyermeket tervezi.

Szerintetek mire lenne alkalmas Berki Krisztián?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.