Vicces selfie-n A Nagy Duett stábja

Forrás: Facebook/Liptai Claudia -
Oscar-gála stáb TV2 A Nagy Duett Cooky Tilla Liptai Claudia Hollywood selfie Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudia jópofa önfotójára ráfért a műsor apraja-nagyja. Korábban Tilla is készített egy hasonló képet a győztes párossal.

A világhírű Oscar-gálás selfie után itt a magyar trónkövetelő: Liptai Claudia lőtt egy önfotót A Nagy Duett 3. szériájának döntőjében. Még Hollywoodban is megállná a helyét! „A stáb fotózás alatt. Tiszta szívből köszönöm azt a sok kedvességet, amit a Duett alatt is kaptam tőletek! Jó éjt!" - írta Clau a kép mellé.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

Korábban Tilla is nyomott egy győztes selfie-t a műsort megnyerő párossal, Cookyval és Hiennel. De persze Claudia és hatalmas mosolya sem maradt le.

Forrás: Facebook/Till Attila

Oszter Alexandra kikosarazta Andy Vajnát!http://www.life.hu/bulvar/20140331-oszter-alexandra-szineszno-kikosarazta-andy-vajna-producert-most-vallotta-be-az-evekkel-ezelott.htmlZaftos sztorit osztott meg Oszter Sándor lánya, a színésznő Oszter Alexandra egy tévéműsorban - írta meg a Bors. A gyönyörű színésznőt nem más, mint a híres filmproducer, Andy Vajna szerette volna elcsábítani, de nem járt sikerrel, a lány kikosarazta.TV + Bulvár--VV Iza a párbajgyőzteshttp://www.life.hu/bulvar/20140330-az-rtl-2-valovilag-6-cimu-musoranak-parbajan-vv-iza-es-vv-charlotte-csapott-ossze.htmlAki igazi cicaharcra számított a ValóVilág 6 vasárnap esti párbaján, nem csalódott. A stúdióban két "ősellenség" Iza és Charlotte csapott össze egymással. TV + BulvárRTLKLUBGrammy-díjat kapott Király Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20140330-grammy-dijat-kapott-kiraly-viktor-szerelmetol-beatol.htmlNagy örömet szerzett Kedvese, Bea Király Viktornak a születésnapján. Az énekes pedig boldogságát a Facebookon osztotta meg rajongóival. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.