Cseke Katinkát letiltották?

Forrás: Cseke Katinka/Facebook -
letiltás Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi NaNee! Cseke Katinka beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint egy időre eltűnik a TV2 képernyőjéről a Bodolai Böbét alakító Cseke Katinka. A rossznyelvek szerint a múltkori beszólása miatt büntetik a Jóban Rosszban-szereplőt, Katinka pedig úgy kommentálta a hírt, hogy nyári szünetre vonul. 

Katinka a minap a NaNee! című műsorban szólt be Szabó Zsófinak. A színésznőt Hajdú Péter kérdezte arról, hogy kit utál a sorozatból, ő pedig így felelt:

"Szerintem te konkrétan gondolsz valakire, Péter. Na jó, hát mondjuk ki: kék szemű, szőke hajú, fiatal kislány. Annyira nem kedvelem, de nem is forgatok vele” – utalt Szabó Zsófira. A pletykák szerint emiatt tiltották le hónapokra, sőt a fizetési listáról is levették. Mások úgy vélik, ennek az afférnak nincs köze a kevesebb szerepléshez. A történetet azonban úgy alakítják majd, hogy a Bodolai család kevesebbszer tűnik fel a képernyőn.

Forrás: Cseke Katinka/Facebook

"Holnap is forgatok, összesen három hétig nem megyek be, mert a forgatókönyv szerint Bodolai Böbe elutazik Erdélybe. Utána az egész stúdió nem dolgozik, akkor lesz a rendes nyári leállás, ezt tudom" – mondta a Borsnak Katinka. "Forgatok tovább jövő héten is, és semmilyen eltiltást nem kaptam. Arról nem is beszélve, hogy ha valóban eltiltanak, akkor behívnak, és személyesen közlik velem. Meg lehet kérdezni a megbízott producert, aki elmondja, hogy forgatok tovább, csak két és fél hétig leszek távol a román rokonok miatt" – tette hozzá.

"Büntetésről és öt hónapos szünetről szó sincs Cseke Katinka esetében. A Jóban Rosszban története szerint Bodolai Böbe pár hétre elutazik az erdélyi rokonaihoz, így valóban lesz egy-két hét, amikor nem áll kamera elé. A sorozat eseményeit az írók hónapokkal ezelőtt megalkották, nem pillanatnyi döntések formálják a napi történéseket" – árulta el Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Nem érintheti meg párja melleit Növényi Norberthttp://www.life.hu/bulvar/20140414-novenyi-norbert-kedvesenek-mellmegnagyobbito-mutete-volt.htmlAz egykori birkózó olimpikon párja, Kriszta végre megkapta kedvesétől az ajándék mell­implantátumokat. Növényi azonban csak távolról csodálhatja az eredményt.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huDepressziós lett Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20140414-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-aurelio-depresszios-lett.htmlJóval túl van a felén a ValóVilág 6. szériája. A párbaj estéje előtt bulit tartottak a játékosok, amely Aureliót jobban megviselte mint Zsoltot és Krisztiánt. Az olasz-svájci fiú azért kesergett, hogy vasárnap este már csak hatan lesznek a villában.TV + BulvárOrigoSzecsődi Kari érdekeset szelfizetthttp://www.life.hu/bulvar/20140414-szecsodi-kari-a-tv2-megasztarjanak-felfedezettje-selfie-zett.htmlA mellműtéten - és a nővé válás folyamatának néhány állomásán - átesett Szecsődi Karcsiként megismert Kari imádja, ha fotók készülnek róla. Most ő maga gondoskodott erről, és lőtt egy szelfit. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.