Elhagyja az Operettszínházat Brasch Bence

Forrás: Brasch Bence/Facebook -
szerep színész Színművészeti Egyetem Brasch Bence Budapesti Operettszínház énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag születik egykori üdvöskéjét a musical műfajtól visszavonuló Dolhai Attila egyik utódjaként tartották számon, most mégsem veszi át a stafétát a sztártól, szeptembertől ugyanis a Színművészeti Egyetem hallgatója lesz.

Mind a nyolc szerepét visszaadja a Budapesti Operettszínházban Brasch Bence. Az énekest felvették a Színművészetire, az intézmény szabályzata szerint pedig a diákok az első két évben nem szerepelhetnek sehol.

Forrás: Brasch Bence/Facebook

"Most vasárnap lépek utoljára színpadra az épületben, legalábbis az elkövetkező pár évig biztosan. Még nem annyira fogom fel, mit is jelent ez az egész..."árulta el Bence a Blikknek, aki a Rómeó és Júliában, az Amerikai komédiában és az Elfújta a szélben is játszott a színházban.

"Az elmúlt években nagyon komoly munkát végeztünk Bencével az Operettszínházban. Ígéretes karriert cserél fel a tanulásra, amit nagyra értékelek, és remélem, az egyetem elvégzése után valóban megerősödve találkozhatunk újra" – nyilatkozta a színház igazgatója, Kerényi Miklós Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.