Vadregényes kis szigeten romantikázott Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

Forrás: Sunhill Media -
szerelem nyaralás Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni és Kállay-Saunders András hazatértek első közös nyaralásukról Krétáról, pedig csak egy hajszálon múlt, hogy egyáltalán összejött az utazás. A pár a turistaparadicsomból egy kisebb, szinte kihalt szigetre ugrott át romantikázni.

2010-ben, a Megasztár című produkcióban jött össze Tolvai Reni és Kállay-Saunders András. Az elmúlt négy év alatt ez volt az első közös nyaralásuk, amelyből nem hiányzott a romantika sem.

Forrás: Sunhill Media

"Ez volt életem legjobb nyaralása. Mióta együtt vagyunk Andrással, még nem tudtunk együtt elutazni, így most időben megkértük a menedzsereinket, hogy ezt az egy hetet tegyék nekünk szabaddá. Kréta szigetén voltunk, ahol a tengerparton való heverészés mellett sok mindent kipróbáltunk. Voltunk a hegyekben egy quadkiránduláson, elmentünk jet-skizni is. Ez utóbbival egy közeli, szinte lakatlan, vadregényes szigeten töltöttünk kettesben pár szenvedélyes órát. Esténként pedig a helyi bulikban táncoltunk. Andrással mindketten imádjuk a napsütést, a tengert, így ez a helyszín tökéltes választás volt. Ez az egy hét nagyon jól telt, sőt, mindkettőnknek lett egy csomó új dalötlete is. Amint hazaértünk én már stúdióba is vonultam, mivel szeptemberben jelenik meg az új lemezem" - mesélte feltöltődve Reni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.