Kaszás Géza nyerte a Nemzeti Vágta sztárfutamát

Forrás: MTI -
győztes Tahitótfalu jótékonyság Kaszás Géza Pintér Tibor Nemzeti Vágta Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfelkészültebb lovasokat - Buch Tibort, Homonnay Zsoltot és Pintér Tibort - is maga mögé utasította a Nemzeti Vágtán Kaszás Géza, aki érezte, hogy ez most az ő futama lesz.

A színész-forgatókönyvíró 2010-ben vett először részt a megmérettetésen, azóta rendszeresen nyeregbe pattan, és részt vesz a Hősök terén megrendezett lovasversenyen. Géza már eddig is a jobb lovasok közé tartozott a sztárok között, ám nyernie egészen mostanáig nem sikerült – írja a Blikk.

Forrás: MTI

„A legfelkészültebb lovas szerintem Pintér Tibor barátom. De ez egy verseny, amin bármi lehetséges. Rám mindenképp lehet számítani. Szerintem meglepetés születik" – latolgatta az esélyeket a verseny előtt Kaszás, aki megérezte a győzelmét, mert Buch Tibor és Homonnay Zsolt előtt, gyakorlatilag rajt-cél győzelemmel nyerte a nagy érdeklődéssel várt futamot.

A nők is taroltak: Molnár Gyöngyi, Tahitótfalu lovasa nyerte Iceman nevű lován a Nemzeti Vágta döntőjét vasárnap délután a fővárosi Hősök terén rendezett versenyen – írja az Origo.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.