Celeb vagyok, ments ki innen! VV Aurelio RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dzsungelből való "szabadulása" után az RTL Klubnak üzent a közösségi hálón Aurelio. Nem találjátok ki, min akadt ki a VV-győztes.

A celeb azt nehezményezte, hogy végig rosszul írták a nevét, és ezzel megbántotta a csatorna.

Forrás: RTLKLUB

“Kedves RTL Klub, vérig vagyok sértve, hogy é-vel írtátok a nevem, na mégegyszer utoljára elmondom nektek és mindenkinek: nem Aurélio meg leginkább nem Aurélió, hanem Aurelio k*rv*ra nincs ékezet bármennyire hihetetlen de a személyigazolványomon sincs é meg ó meg az anyakönyvembe se!!! megértéseteket köszönöm! Véreim...” - háborgott.

Az élő adás varázsa - avagy a legjobbak is bakiznak néhahttp://www.life.hu/bulvar/20141027-a-tv2-sztarban-sztarjaban-tilla-a-celeb-vagyokban-sebestyen-balazs-az-x-faktorban-szabo-zsofi.htmlAkármennyire is rutinosak, bármennyi műsort is vezettek már, néha ők is hibáznak. Az elmúlt pár napban a vérprofi Sebestyén Balázs és Tilla is bakizott az élő adásokban. És persze Szabó Zsófi is, ám nála a nyelvbotlás leginkább a kezdők izgalmának tudható be. TV + Bulvár--"Elhagyta a zene" Kunovics Katinkát?http://www.life.hu/bulvar/20141027-kunovics-katinka-a-rising-starba-jelentkezett-a-zsuri-nem-juttatta-tovabb.htmlAhogy a Life.hu is írt róla, zenészgyerek és közismert énekesnő, nevezetesen Kunovics Katinka is jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába, a Rising Starba. A Romantic egykori énekesnője kiborult, úgy érzi, megalázta a zsűri.TV + Bulvár--Fenyegető levelet címeztek Liptainak, Keresztesnek beszóltak http://www.life.hu/bulvar/20141019-bulvarrap-hegyi-rolival-liptai-claudiarol-a-sztarban-sztarrol-keresztes-ildikorol-a-celeb-vagyok.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.