Lilu karácsonya Istenes Bencétől függ

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
karácsony VV7 Istenes Bence Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra dübörög a ValóVilág, a hetedik széria november 16-án indult és egészen tavaszig tart. Minden este élőben jelentkezik a műsor az RTL2-n, még karácsonykor is. Ez azt jelenti, hogy a műsorvezetőknek karácsonykor is dolgozniuk kell, valaki nem ünnepelhet a családjával. 

Vajon Lilu vagy Istenes Bence lesz többször látható a képernyőn a karácsonyi ünnepek alatt? Kettőjük közül Lilunak van csak gyermeke, valószínűleg számára sokkal fontosabb, hogy ötéves kisfiával együtt gyújtsa meg a család a gyertyákat a karácsonyfán, együtt bontogassák az ajándékot. Istenes Bence pedig nemrég melegedett össze ismét Csobot Adéllal, a szerelmét frissen felfrissített párocska is valószínűleg szívesen töltené együtt a szentestét. Vajon ki áldozza fel saját ünnepi pillanatait a nézők kedvéért?

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Az előző VV-n Balázs bevállalta a 24-ét, a szentestét, de szerintem ezt majd Bencével is meg tudom beszélni. Ő rendkívül figyelmes és nagyvonalú, tekintettel van arra, hogy van egy 5 éves kisfiam. Sohasem volt abból gond, hogyan csináljuk meg a beosztást, demokratikusan dolgozunk együtt. Tisztában vagyok vele, hogy neki is van családja és magánélete" - osztotta meg velünk Lilu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.