Mi már tudjuk, ki lesz a 2015-ös X-Faktor műsorvezetője

X-Faktor műsorvezető szavazás Istenes Bence X-Faktor 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015-ben újra lesz X-Faktor, így felmerül a kérdés: ki lesz vajon a műsorvezető? Mi már tudjuk. Ti árultátok el nekünk.

Látva, hogy az utóbbi időben a tévék vezető arcai igazolnak át konkurens csatornához, Istenes Bence helye sem lehet száz százalékosan biztos az X-Faktorban. Ráadásul a Life.hu olvasóinak még mindig Ördög Nóra a kedvence, pedig a kétgyermekes anyuka jó ideje nem vezeti a show-t. Istenes Bence a bakijai ellenére remekül helytáll a műsorban - bár sokan még mindig csak egy második Sebestyén Balázst látnak benne.

Forrás: RTLKlub

Kicsit eljátszottunk a gondolattal, kiket tudnánk elképzelni az X-Faktor színpadán jövőre. Istenes Bence mellé felkapaszkodhat az After X-en edződő Szabó Zsófi, de visszatérhet akár a VV7-be száműzött Lilu is. Esetleg valami friss, üde arc, mint Molnár Andi, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériáját nyerte meg? Vagy mi lenne, ha olyan nagyágyúkat hozna el a csatorna a konkurenciától, mint a most A-listás műsorvezetővé érett Majka vagy a Liptai Claudia, akivel konkrétan bármilyen műsort el lehet adni.

A szavazás megmutatja, kit szeretnének közülük 2015-ben az X-Faktor műsorvezetőjének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.