ValóVilág: Csak részegen kell Edina Lacinak

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence -
VV Edina Való Világ 7 VV Laci VV Dóri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kibeszélés, sztrájk, fizetésemelés a ValóVilág7 szombati adásában. Dórinak pedig látogatója érkezett. 

Bár tegnap még úgy tűnt, Edina és Laci között alakul valami, ma azonban egészen más fordulatot vett a történet. Dórát anyukája és kiskutyája látogatta meg a villában. A többiek a nappaliból nézték, ahogy üdvözlik egymást, észrevehető volt, hogy Lacinak valami egészen furcsa kifejezés ült ki az arcára. Néhány órával később Zsuzsának beszélt arról, hogy neki csak ittasan tetszik Edina. Az információ hamar eljutott a lányhoz, és nagyon rossz néven vette, hogy kibeszélték “a hátába”. Laci ahelyett, hogy tisztázta volna a helyzetet, esetleg elnézést kért volna, inkább nekiállt sértegetni Edinát, és csak órákkal később hívta be a nyugiszobába beszélgetni. Megállapodtak, hogy még részegen sem közelednek mostantól egymás felé. Vajon mindezt azért, mert még mindig Dóri tetszik a tetovált fiúnak?

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

Érzelmek ide vagy oda, a munka még mindig tart a villában. Nem egészen egy hét után mindenki annyira kibukott attól, hogy nem jár nekik minden ingyen, hogy lázadást rendeztek. Megírták a villa 12 pontját, és artikulálatlanul ordítottak az udvaron, a legtöbbször a “Lacikocsma” kifejezés hangzott el.

Reni szokatlanul sok intellektuálisan csengő szót használt, mikor előadta főnök úrnak elégedetlenségüket, aki egy vállrándítással eltépte a 12 pontot, és jól kiosztotta a bandát, de végül mégis megenyhült, megemelte a villalakók bérét. Dani azért biztos, ami biztos megkérdezte, nem kaphatják-e visszamenőleg is a megemelt fizetéseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.