Whisky várja Majkát öltözőjében a Rising Starban

Forrás: TV2 -
műsorvezető Majka Rising Star whisky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszik vagy nem iszik Majka a Rising Star előtt az öltözőjében? A műsorvezető azt állítja, józan fejjel csinálja végig az adást, a pletykák szerint a műsorkészítő engedélyeztek neki néhány kortyot. 

Tavaly arról írtunk, hogy a Sztárban sztár zsűritagjaként, alkohollal pörgeti fel magát Majka, most a Bors arról számol be, hogy idén, a Rising Starban sincs ez másként. A szerkesztők ugyanis főnöki engedéllyel minden adás előtt bekészítenek egy üveg whiskyt a műsorvezető öltözőjébe, tehát a szabadszájú rapper imidzsét nem meghazudtolva, van, hogy nem csak a buliban, munkahelyén is alkohollal lazul el.

Forrás: TV2

Kicsit vicces, de a pletykák szeint Majka persze nem ihat bármennyit, a műsor előtt csak egyet kortyolhat az üvegből, amelyen az engedélyezett szintet egy egy tollal rajzolt rovátka jelzi számára.

A műsorvezető azt állítja, a whisky az adás után ellazulását segíti. "Komolyan veszem a feladatomat, ezért nem iszom a műsor alatt. Itt nagyobb felelősség hárul rám, mint a Sztárban sztárban, ahol zsűritagként csupán véleményt kellett formálnom, ezzel szemben műsorvezetőként nagyon résen kell lennem, mikor, mit mondok, hol kell lennem, és mi után mi következik. Ezt csak tiszta fejjel, koncentráltan lehet végigcsinálni" – nyilatkozta a napilapnak.

A csatorna szerint Majka tudja, hol a határ. "Majka műsorvezetőként is a legjobbak között van, a stábtagok és a nézők is imádják. Igazi profi, aki amellett, hogy laza, véresen komolyan veszi a feladatát" - mondta el Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.