Majka belátta, nem bírja szusszal a feszített tempót

Forrás: TV2 -
tempó pihenés TV2 hakni Majka Rising Star
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper úgy döntött, behúzza a kéziféket és egy hosszabb pihenőt tart, mert fontosabb számára a családja és az egészsége.

Ahogy a Life.hu is megírta, Majkának már többször volt gondja a szívével. A rapper-műsorvezető most úgy döntött, két hónapra leáll és nem vállal haknikat, hiába a kecsegtető ajánlatok – írja a Bors.

Forrás: TV2

"Az elmúlt, körülbelül öt évben teljesen széthajtottam magam. Szinte otthon sem voltam. Hetente hét-nyolc bulit csinálunk, de nyáron van, amikor ez heti 12-13 hakni. Ezt nagyon nehéz bírni! Ráadásul már én sem vagyok fiatal, 36 éves vagyok, gyerekkel, párkapcsolattal. Elértem azt a kort, amikor az ember már tudatosan hoz döntéseket, és másokat helyez előtérbe. Legközelebb majd csak márciusban vállalok haknit, addig csak a Rising Starra és a családomra fogok koncentrálni" - magyarázta Majka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.