Iszak Eszter már nem tudta, mit vegyen fel, ezért úgy döntött, segít a sorstársain

iszak eszti
Iszak Eszter/Instagram -
kismama Iszak Eszter öltözködés stílus
Iszak Eszter és férje, Gyurta Dániel februárban jelentették be az örömhírt, miszerint első gyermeküket várják. A csodaszép műsorvezető most közösségi oldalán segíti a kismamákat, tippeket ad, hogyan lehet várandósan kényelmesen, de stílusosan öltözködni.

Iszak Eszterrel és férjével, Gyurta Dániellel madarat lehet fogatni, mióta kiderült, hogy a gyönyörű műsorvezető első gyermeküket hordja a szíve alatt. Esztiék a baba nemét még nem tudják, azt majd egy nembejelentő bulin derül ki.

A kismama korábban is odafigyelt az öltözködésére, és ez várandósan sincs másként. Előnyben részesíti a kényelmes, de stílusos darabokat. Eszti tisztában van vele, hogy várandósan komoly fejtörést okozhat a leendő anyukáknak, hogy mit viseljenek, ezért segítve őket, megosztott néhány divattippet a közösségi oldalán.

Pár hónapja már nehézséget okoz, hogy mit vegyek fel, főleg hogy a nadrágjaim egy részétől el kell búcsúznom. Vettem pár L-es darabot, azokat rotálom, de mivel szeretek változatosan öltözködni, (és a munkám igényli is) mást is ki kellett találnom. Úgy döntöttem, hogy a következő időszakban megosztok pár outfit inspirációt veletek, hátha köztetek is van pár kismama, akinek nehézséget okoz mihez nyúljon a hétköznapokban 

- olvasható az Instagram-oldalán. 

Idén virágkorukat élik a maxi, midi bodycon ruhák, ezek pedig szinte bármelyik pocakmérethez jól állnak. A műsorvezető egy oversize (mű)bőrdzsekivel és bakanccsal vette fel, amit még feldobott egy baseball sapkával, de aki szeretné, az magassarkúval és egy elegáns zakóval is viselheti. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.