öngyilkosság VV Zsuzsi ValóVilág 4 drogozás Bazilika RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsuzsit a ValóVilág korábbi szériájából elvonási tünetei miatt penderítették ki, a lány állítja, azóta hatalmasat fordult vele a világ és végre tisztességes életet él.

Az éjszakában dolgozó Márki Zsuzsi egy idő után a drogok rabjává vált. Most állítja, életét isten mentette meg és úgy tűnik, végre rendeződött a balhés, verekedős lány élete – írja a Bors.

Forrás: facebook/VV Zsuzsi

„Három éven át drogoztam, napi szinten. A ValóVilágba is így költöztem be" – kezdi Márki Zsuzsi, aki most először beszél a múltjáról és arról, hogyan sikerült talpra állnia.

„Az elvonási tünetek, a képzetek az ördög művei, gondoltam, így elkezdtem erősen hinni Istenben mint a gonosz elleni egyetlen segítségben. Egyszer rám tört a félelem, mezítláb, pizsamában szaladtam le a bazilikához, hogy menedéket találjak. De nem tudtam bejutni. A turisták, járókelők egyikétől kértem egy poharat, eltörtem, és a tér közepén felvágtam az ereimet."

A lányt hat és fél órán át műtötték, később pszichiátriára is járt. "A Biblia és a hitem segített: kijavítottam a kapcsolatom Istennel. Sokat köszönhetek olasz exbarátomnak is" – magyarázta az egykori valóságshow-szereplő, aki új párja mellett végre boldog és kiegyensúlyozott életét él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.