Rising Star: Caramel fedezte fel az egykori állami gondozott Gondi Helént

Forrás: Facebook/Gondi Helén hivatalos oldala -
Caramel Gondi Helén Rising Star felfedezés állami gondozott énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondi Helén a véletlennek köszönheti, hogy teljesült élete álma: a TV2 produkciójában énekelhet. Fogyni ment egy táncstúdióba, ahol Caramel felfedezte a tehetségét. Ma már a Rising Star egyik legesélyesebb versenyzője.

Helén élete nem alakult korábban túl szerencsésen. 11 évesen elvesztette az édesanyját, majd miután édesapja nem tudott gondoskodni róla és a testvéreiről, állami gondozásba került. Fiatalon férjhez ment, született egy kisfia, majd hogy megszabaduljon a terhesség alatt felszedett kilóktól beiratkozott egy tánciskolába. Ekkor hatalmasat fordult az élete.

Forrás: Facebook/Gondi Helén hivatalos oldala

"A terhességem alatt 30 kilót híztam, a szülés után diétázni és edzeni kezdtem. Nem tudtam sűrűn eljárni, de az a pár óra is hasznos volt. A tánctanárom Caramel egyik legjobb barátja, ő javasolta neki, hogy hallgasson meg. Nem volt zenei alapképzettségem, ő mégis azonnal felkért háttérénekesének" - avatta be a Life.hu-t a kezdetekbe Gondi Helén, akinek nagy szívfájdalma, hogy nem játszik hangszeren. Nem adatott meg neki a lehetőség, hogy zenei általános iskolába vagy középiskolába járhasson. Pedig tehetségére már nagyon korán felfigyeltek.

"Már az óvodában észrevették, hogy tisztán és folyamatosan énekelek, sok dalt tudtam. Táncolni is szerettem, a kettő valahogy együtt járt. 8 évesen már egyértelmű volt, hogy énekesnő szeretnék lenni. Az összes kisebb versenyt megnyertem a suliban vagy azállami gondozásban” - árulta el Helén, aki nem titkolja a nehézségeket.

"Apukám küzdött értem és a testvéreimért, próbált kivenni minket, de nem tudott. Sokáig el sem hittem, hogy édesanyám meghalt, hisz nem láttam, nem tudtam felfogni. Nem volt elég az egyik szülő elvesztése, nem tudtam folytatni az életemet a másikkal, intézetbe kerültem, idegen közegbe és a testvéreim nélkül, akikkel csak néha sikerült ugyanabban az intézményben élnünk. Ezzel a tragédiával megtört az életem. A mai napig érzem ennek a súlyát, más ember lettem volna, ha családban nevelkedem" - mondta. Helén 18 éves koráig volt állami gondozásban, és jó emlékei vannak erről az időszakról. A TV2 stúdiójában gyakran megfordulnak a nevelői, hogy szurkoljanak neki.

"Értékelem, hogy ők mindvégig azon dolgoztak, boldogságot vigyenek a napjainkba és tisztességben nőjünk fel. Az életben van jó és rossz, ha családban nevelkedem, akkor is jöhetett volna valami csapás. Látok embereket, akik többet szenvedtek, mint én. Úgy mondanám, hogy én túl korán szembesültem olyan dolgokkal, amikkel ráértem volna felnőtt fejjel is– tette hozzá az énekesnő, aki 16 évesen ismerkedett meg a férjével, és két év múlva összeházasodtak.

Férje és kisfia az élő adásokon a nézőtérről szurkolnak Helénnek Forrás: Facebook/Gondi Helén hivatalos oldala

"Nem menekültem a házasságba az intézeti élet után. A mai napig erős szerelem a miénk, amelyből 3 év ismeretség után megszületett a kisfiunk. Ő nagyon büszke rám, sokszor elhozom magammal a próbákra és a vasárnapi show-műsorra."

Rising Star: Rajongók ostromolják a zuhanyzós énekest, Fehérvári Gábor Alfrédothttp://www.life.hu/bulvar/20150123-rajongok-ostromoljak-a-zuhanyozos-enekest-fehervari-gabor-alfredot-aki-minden-levelre-valasuol.htmlA Rising Star versenyzője közkedvelt a nézők körében, naponta bombázzák levelekkel a rajongók. Az elfoglalt énekes mindegyikre válaszol. Megkérdeztük, hogyan kezeli a levéláradatot és főleg mikor van ideje válaszolni.TV + Bulvár--Megmenekült a kombinált házasságtól a Rising Star versenyzője, Singh Vikihttp://www.life.hu/bulvar/20141213-singh-viki-indiai-gyokerekkel-rendelkezik-megmenekult-a-kombinalt-hazassagtol.htmlA Rising Star énekesnője, Singh Viki indiai gyökerekkel rendelkezik, édesapja Indiából költözött Magyarországra. Vikit arról kérdeztük, hogyan befolyásolta az indiai kultúra.TV + Bulvár--Rising Star: Palmer Izsák nem akar dalt kérni közismert dalszerző bátyjátólhttp://www.life.hu/bulvar/20150109-betegen-lep-szinpadra-palmer-izsak-akinek-batyja-johnny-k-palmer-ismert-zenezsrezo.htmlPalmer Izsákot szinte minden családtagjával összekeverik, ráadásul bátyja, Johnny K. Palmer már komoly sikereket tudhat magának a magyar zeneiparban.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.