Tóth Vera kiborult - Etikátlannak tartja A Dal zsűritagjának kritikáját

Forrás: MTVA -
Szabó Ádám Boogie Tóth Vera A Dal Mujahid Zoli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csalódást okozott a zsűri A Dal szombati középdöntőjében Tóth Verának. Az ítészek szavazatai alapján Csemer Boglárka - Boggie, Mujahid Zoltán és Szabó Ádám, a nézők szavazatai alapján pedig a Spoon jutott tovább.

Bár sokan esélyesnek tartották a végső győzelemre is, Tóth Vera kiesett A Dal szombati középdöntőjéből. Sőt, nemcsak kiesett, hanem nagyon kemény kritikát is kapott: "Egyszerűen ez a dal eurociki" - jelentette ki Pierrot.

Forrás: MTVA

"A bulvársajtó parazita tempóját most sem viselem könnyen"

A Dal középdöntője előtt a Life.hu-nak adott interjút Pierrot. "Hiba volna személyes sértésnek venni egy szakmai kritikát. Ez még akkor is igaz, ha a bírálatban van személyre vonatkozó megjegyzés is. Ha valaki szembesül azzal, hogy még nem tud eleget, vagy hogy a kvalitásaihoz képest gyenge a dala, lehet sértetten is reagálni, meg lehet intelligensen, tudomásul véve, hogy bizony levertük a lécet, de nem biztos, hogy eddig mi tudtuk jól. Alapvetően szokatlan ebben a szakmában, hogy valaki véleményt mond a másik produkciójáról. Főleg őszinte véleményt. Mindenki fejleszegve megy előre és igyekszik csak saját magára hallgatni" - nyilatkozta akkor.

"Ez a dal egyszerűen nem elég a döntőbe jutáshoz, ráadásul kísértetiesen olyan, mint a tavalyi győztesé" - tette hozzá Rúzsa Magdi.

A Bors a Gyémánt című dal szerzőjét, Hrutka Róbertet kérdezte, vajon mi lehetett Vera kudarcának az oka. "Nem ennek a négy embernek írtam ezt a dalt, de ők döntöttek és ezt el kell fogadnunk. Három ember véleményére adok, s ezek közül egy sem ül a zsűriben, ahogy nem ül egyetlen zeneszerző sem, pedig egy Dal versenyen nem ártana. A rengeteg üzenet, amit a kiesés után kaptunk, méltó bizonyítéka annak, hogy a közönség szerette ezt a dalt és Verát is" - szögezte le a zeneszerző.

Tóth Gabi a Facebookon állt ki Vera mellett

Az X-Faktor mentorának kendőzetlen véleményét ITT olvashatod el.

Nemcsak a Bors, hanem a Blikk is foglalkozott ma Vera A Dal-beli szereplésével, ők arról írnak, Vera menedzsere csúnyán utasította el a lap fotósát. Az utóbbi cikkre az énekesnő a Facebookján reagált:

"Azt hiszem, lehet rám mondani bármit, de azt, hogy a könnyebb utat választottam a siker megtartásához, hogy rosszul énekelek, vagy hogy a Gyémánt című dalom rossz, azt nem. A mai bulvársajtó gőzerővel azon dolgozik, hogy tönkretegye a sokéves munkámat, amivel felépítettem magam. Eddig nem tudtak szakmailag bántani, de most élvezettel megtehetik, hisz A Dal egyik zsűrije kíméletlenül nyilatkozott a Gyémánt című dalomról. Szombat este valóban nem szerettem volna szerepelni a fotósok előtt és interjút sem akartam adni, csakis szakmai lapoknak és nem bulvár típusúaknak. A Dal sajtósának külön levelet írtam pénteken arról, hogy: 'megkérem, ne engedje az újságírókat a folyosónkra, pláne a közelembe'" - tette közzé Vera.

"Szombaton megkértem a menedzseremet, hogy tartsa távol tőlem a bulvár képviselőit, mert ők soha nem fognak normális, szakmai cikket írni rólam, hiába próbálnak A Dal kapcsán kérdezősködni. Úgy tesznek, mintha más nem is versenyzett volna, csak én. (...) Azt írják, hogy azért nem nyilatkoztam, mert nem bírom a kritikát. De, bírom, csak nem A Dal zsűrijétől, akik közül az egyiknek a bántás a legmegfelelőbb bánásmódja és az, hogy lelkes előadóművészeket arrogánsnak és a dalukat eurocikinek nevezze bármelyik zsűritag egyenes, élő adásban, szerintem etikátlan. Ahogy Hrutka Robi, a dal szerzője mondta: Nem nekik énekeltünk és nem nekik írtuk a dalt. Kedves Közönség(em)! Nagyon nagy szeretettel énekeltem szombat este! Nektek, akik szeretnek és azoknak, akik nem szeretnek, de emberséggel, rosszindulat nélkül tudnak rólam negatív véleményt alkotni! Elfogadok mindent!" - tette hozzá Vera, a teljes bejegyzés ITT olvasható.

A Rising Star győztese, Várhegyi Lucas Palmirahttp://www.life.hu/bulvar/20150215-a-rising-star-gyoztese-varhegyi-lucas-palmira.htmlMár a kezdetektől a Rising Star egyik nagy esélyesének tartották Várhegyi Lucas Palmirát. A félvér énekesnő a döntőben mindhárom fiút maga mögé utasította. TV + BulvárOrigoMár nem a csillogásról szól a szépségkirálynő, Kárpári Rebeka életehttp://www.life.hu/bulvar/20150213-remek-haziasszony-lett-a-kiralynobol-karpati-rebekabol.htmlVisszakapta régi életét Kárpáti Rebeka, amióta átadta koronáját az új Miss Universe-nek, Kelemen Henriettának. Ez már cseppet sem olyan királynői, mit korábban.TV + BulvárOrigoKevés volt a kukkolás, a szex és az ízes beszéd, Edina távozott a villábólhttp://www.life.hu/bulvar/20150215-vv-edina-a-valo-vilag-jatekosa-esett-ki-a-parbajon.html"Próbáltam nem eluralkodni az érzésen" - mondta Edina a Lacival való kapcsolatuk elején, aztán mégiscsak így lett. Alaposan egymásba szeretett a két villalakó, és éppen ez okozta, hogy az egyiküknek ki kellett esnie. Most felelevenítjuk nektek Edina legjobb pillanatait!TV + Bulvár--Szabó Zsófi: "Valentin-nap a BARÁTOMMAL"http://www.life.hu/bulvar/20150214-szabo-zsofi-barontis-gaborral-es-ungar-anikoval-valentin-napozott.htmlBaronits Gáborral és Ungár Anikóval vett részt egy zeneakadémiai koncerten Szabó Zsófi. Az RTL Klub műsorvezetője provokatív fotót posztolt. Nem, nem ÚGY provokatívat. TV + BulvárOrigoEgy óra százezer Berkinél - Nem osztogat ingyen tanácsokathttp://www.life.hu/bulvar/20150215-berki-krisztian-szazezer-forintot-ker-egy-orara.htmlBerki Krisztián nem csinál titkot abból, hogy hatszámjegyű összeget kér azért, hogy bárkivel is találkozzon, beszélgessen egy órát. TV + Bulvár--Árpa Attila a VV7-ről: "Jobb lenne, ha nem létezne"http://www.life.hu/bulvar/20150215-arpa-attila-azt-mondja-jobb-lenne-ha-a-valovilag7-nem-letezne.htmlA ValóVilág első szériájának producere ma már teljesen elhatárolódik a valóságshow-tól. Igaz, ezzel már évek óta így van. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.