Való Világ 7 Bele Való VV7 Való Világ VV Dennis VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párbaj után könnyek közt búcsúzkodott Fanni és Dennis. 

A Laci elleni párbajon alulmaradt Fanni villaszerelmétől, Dennistől búcsúzott a boglyas hajú szűzpöcök. Megígérte, hogy támogatni fogja, hogy a komisz fiú nyerje meg a játékot.

Ezek voltak Fanni legjobb pillanatai

Néhány aranyköpésével emlékezünk a VV7 egyik legszínesebb játékosára, Fannira.
Schwarzeneggerre rárepültek a magyar hírességekhttp://www.life.hu/bulvar/20150223-schwarzeggert-megtamadtak-a-magyar-ismertsegek-mindenki-fotozkodni-akart-vele.htmlLegalább 100-an vettek félmillió forintos jegyet az MVM – Siker Napon, hogy Schwarzeneggerrel fotózkodhassanak. Több közismert sportolónak is sikerült a világsztár mellett pózolnia.TV + BulvárOrigoMeg akarták verni ByeAlexethttp://www.life.hu/bulvar/20150223-byealex-enekes-kihallgatott-egy-beszelgetest-ami-arrol-szolt-hogyan-vernek-meg.htmlAz énekes kihallgatott egy beszélgetést, ami arról szólt, hogyan vernék meg, majd a szájhősök szemébe nézett, és várta, mi történik.TV + Bulvár--ValóVilág7: Bye-Bye Fanni - A nézők szűzpöcköt küldték haza - Laci a harmadik párbaját nyertehttp://www.life.hu/bulvar/20150222-a-valovilag7-jatekabol-vv-laci-ellen-vv-fanni-esett-ki.htmlJaj, jaj, jaj. vasárnap este el kellett hagynia a villát a ValóVilág7 legfényesebb csillagának, VV Fanninak. Az a tudat némiképp azért vigasztal bennünket, hogy egy hét múlva finálé, így hamarosan úgyis le kellett volna mondanunk arról, hogy nap mint nap nézzük a boglyas hajú lányt. Laci pedig immár a harmadik párbajáról tér vissza győztesen. Ki hitte volna?TV + Bulvár--Először szólalt meg adásban VV Fanni édesanyjahttp://www.life.hu/bulvar/20150222-vv-fanni-a-valovilag7-jatekosanak-edesanyja-lany-amellett-kampanyolt-a-belevaloban.htmlHááááát... Eddig a legnagyobb jóindulattal sem mondhattuk azt, hogy Fanni anyukája örült lánya villaéletének. Most azonban kijelentette, reméli, gyermeke tér vissza a párbajról. Igaz, ennél jobban már nem járathatja le pedagógus édesanyját a káromkodós sexmachine. TV + BulvárRTLKLUBFurcsa fricska! Kapócs Zsóka eminens kisfiúvá változotthttp://www.life.hu/bulvar/20150220-kapocs-zsoka-teljesen-atvaltozott-es-legujabb-szelfijen-fekete-keretes-szemuveggel-es-rovid-hajjal.htmlFekete keretes szemüveg, rövid szőke haj, okoskodó tekintet. Az biztos, ha nem tudnánk, kinek a közösségi oldalán járunk, rá sem ismernénk Kapócs Zsókára, aki furcsa fotót posztolt magáról.TV + Bulvár--BulvárRAP Hegyi Rolival: "Annyi tortát kapott, hogy másfél évig jóllaknánk"http://www.life.hu/bulvar/20150221-bulvarrap-hegyi-rolival-sarka-katarol-conchita-wurstrol-liptai-claudiarol-aureliorol.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.