Ötvenöt perc után villant az első kuki - Elindult az Éden Hotel 3

játékosok első adás Éden Hotel 3 beköltözés Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött a várva várt párzási reality, az Éden Hotel 3. 

A játékosok

Akad köztük életművész, modell, kozmetikus, és még olyan is, aki lemezlovas és közgazdász egyben. Egy kicsit örülünk, hogy hamarosan vége a ValóVilágnak, hiszen egy-egy pillanatra azt hihetjük, hogy nem is Éden Petit, Éden Dominikot, Éden akármelyik fiút, hanem VV Ádámot és VV Dávidot vagy bármelyik VV fiút nézzük, annyira hasonlóak első pillantásra, hogy nem lesz könnyű megjegyezni, ki kicsoda. Sebaj, majd a tetoválásokról felismerjük őket.

A lányok máris elkezdtek egymás ellen furkálódni, de egy dologban teljesen egyetértenek: ők biztos, hogy nem fognak szexelni. Hallottuk már másik valóságshow-ban is ezt, nem?

És persze a fő kérdés, amiben határozottan nem ért egyet senki: hogy ragozzuk helyesen? Hotelben vagy hotelban?

Hotelben vagy hotelban?

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Az első meztelen intim testrész

Az 55. percben bukkant elő. Többet kellett várnunk rá, mint a Szürke 50 első szexjelenetére.

A helyszín

40 fok, pálmafák, gyönyörű vízpart, csodálatos környezetben élhetnek az Éden ideje alatt a versenyzők. Ha sem a fődíj, sem az erőltetett párzás nem jön össze, legalább elmondhatják, gyönyörű helyen nyaralhattak.

A legszebb mondat

"Csak ne fiúkkal szexelj, légyszi." - mondta valamelyik lány a párjának.

A műsorvezető

Ezúttal nem a férfinézők csodálhatják a gyönyörű Horváth Évát, a csatorna a női nézőknek kedvez Berki Krisztiánnal, aki jobban teljesített műsorvezetőként, mint korábban képzeltük. Nem kellett félnie, egyik versenyző sem izmosabb nála. Bár kissé monoton beszédét egy óránál tovább hallgatva nem lenne probléma az elalvással, abszolút megállja a helyét műsorvezetőként.

Ki a jobb Éden Hotel műsorvezető?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.