Micsoda vicces baki! Disznófej került a bemondónő nyakára

televízió baki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldi televíziós műsorokból gyűjtött össze bakikat az Origo. A bemondónő fejére disznó került, Samuel L. Jacksonból Laurence Fishburne lett, Pókember pedig elejtette a riportert... Az összeállítást ITT nézheted meg, nekünk a Life.hu-nál ez a kedvencünk. 

Az ABC7 műsorában egy alkalommal rossz oldalra helyezték a hírt illusztráló képet, amely így éppen kitakarta a hírolvasó arcát. Szerencsétlen módon az adott blokk éppen megvadult malacokról szólt, így került furcsa összhangba a disznóról készített közeli és a bemondónő felsőteste.

Ál Vastag Csaba miatt vált el férjétől egy nőhttp://www.life.hu/bulvar/20150412-al-vastag-csaba-miatt-hagyta-el-ferjet-egy-no.htmlSose hidd el, ha Vastag Csaba megkéri a kezedet az interneten. Az énekes soha nem udvarol online, senkinek. TV + Bulvár--Bulvárrap: "A Rékasi Károly megmutatta azt, hogy hol lakik"http://www.life.hu/bulvar/20150412-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-rekasi-karoly-vv-eva-eden-hotel.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt.TV + Bulvár--Rossz hír a Barátok közt rajongóinakhttp://www.life.hu/bulvar/20150412-rossz-hir-a-baratok-kozt-rajongoinak-az-rtl-klub-napi-sorozata-kesobb-kezdodik.htmlA konyhafőnök alaposan bekavar a műsorrendbe, a Barátok közt kedvelői éjszakázhatnak.TV + Bulvár--Valóságshow készül Boy George-dzsalhttp://www.life.hu/bulvar/20150412-valosagshow-keszul-boy-george-dzsal-az-egykori-culture-club-frontemberevel.htmlA KISS együttes vagy Ozzy Osbourne után realityt forgatnak Boy George-dzsal is. A Culture Club frontemberével,a Keeping Up With the Kardashians producerei vele veszik fel a show-t. TV + Bulvár--Puzsér: "Meghurcol egy gátlástalan médiapszichopata"http://www.life.hu/bulvar/20150412-puzser-robert-ismet-a-hajdu-peter-ugyrol-beszelt.htmlPuzsér Róbert állítja: akit meghurcolnak, annak nem szégyen reszketnie. Igen, még mindig a Hajdú-perről van szó. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huGigadekoltázzsal gyűjt lájkokat Voksán Virághttp://www.life.hu/bulvar/20150411-gigadekoltazzsal-gyujt-lajkokat-voksan-virag-a-facebookon.htmlVoksán Virág - amióta feltűnt a címlapokon - mindig is megosztotta az embereket, azt azonban nem lehet elvitatni tőle, hogy tekintélyes rajongótáborral rendelkezik és férfiak ezrei csorgatják a nyálukat a fotóit nézegetve. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.