Már nem gyanúsított Damu Roland

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
gyerektartás Damu Roland Jóban Rosszban szabadulás TV2 tartozás börtön fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég szabadult egykori színész, Damu Roland végre fellélegezhet: már nem gyanúsítják azzal, hogy elmúlasztott gyermektartást fizetni.

Ahogy a Life.hu is megírta, már a börtönből való szabadulása előtt adósság várta Damu Rolandot. Az állam a börtönévek alatt megelőlegezte neki a gyerektartást, amely évekig havi ötvenezer forint volt kisebbik fia, Benji után. A bíróság ezt az összeget a Jóban Rosszban című sorozattól kapott fizetése alapján állapította meg. Damu a börtönből a gyerektartás összegének csökkentése miatt pert is indított, aminek eredményeképpen havi 2500 forintban állapították meg az összeget.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Az egykori színészt szabadulása előtt pontosan egy hónappal szállították át Vácra, ahol a rendőrök közölték vele, hogy 22 877 forint gyermektartás megfizetésének elmulasztásáért gyanúsított lett. Most azonban lezárult ez az ügy és megszűnt a gyanúsítás Damu ellen – írja a Blikk.

„Az egész gyerektartási ügy nonszensz volt. Az pedig különösen, hogy ez ügyben lefolytatták a nyomozást, s meggyanúsítottak. Most az a furcsa helyzet állt elő, hogy a börtönbüntetésem megkezdésétől visszamenőleg az államtól felvett pénzt a kisebbik fiam anyjának vissza kell utalnia, hiszen ez idő alatt is a nagyobb összeget vette fel" – mondta Damu Roland.

Berki nem fizet gyerektartást

„Pamela mindig az első számú nő lesz nekem, mert ő a gyermekem anyja. Lehet, ennek az egésznek így kellett lennie. Lehet, az volt megírva, hogy legyen egy közös gyönyörű kislányunk (...) Gyerektartást nem kell fizetnem, mert mindenük megvan" - mesélte a Life.hu cikkében Berki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.