Súlyos lovasbalesete volt Az ének iskolája diákjának

Forrás: Tv2 -
lovasbaleset Győrfi Dzsenifer tanuló Az ének iskolája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel egyszerűen őstehetségnek nevezte Győrfi Dzsenifert, aki teljesen elvarázsolta hangjával a zsűrit. A fiatal lány egy évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, azóta sem mer lóra ülni.

A 15 éves lány tavaly már másodszor jelentkezett az Ének iskolájába. Akkor a felvételin őszintén bevallotta, hogy keze vasakkal van összefogatva, és számára a gyógyulás mindennél fontosabb, nem tudna teljes erőből tanulni és énekelni. Nem jutott be, így lovasbalesete már a második nagy álmát tette tönkre. Az első a lovas színházbéli szereplése volt, ám maga a baleset is emiatt történt.

Forrás: Tv2

Dzsenifer 11 éves korától három évig járt a Pintér Tiborhoz a lovas színházba, és Szigetszentmiklósra, a színész tanodájába. A lányomnak gyönyörű hangja van, így rábíztak két főszerepet az egyikben, Ludas Matyi szerelme volt, és a Honfoglalás című darabban is szerepelt. Komoly, felnőtt szerepet kapott, 13 évesen egy szülő nőt kellett eljátszani, nagy hassal. Utazgatott a társulattal előadásokra, és úgy gondolta, ha megtanul lovagolni, - ami a színház fő és egyedi profilját jelent, - akkor újabb lovas szerepeket bíznak majd rá" - árulta el az édesanyja, aki lelkesen hordta lányát az előadásokra és a lovardába.
„Már harmadik hónapja járt Fóton a kastély lovardájába, amikor ledobta a ló. Mindez egy évvel ezelőtt történt. Aznap szemerkélt az eső, nem volt jó idő a lovaglásra. Talán ezt a ló is érezte, megijedt és ledobta a gyerkőcöt. Biztatgatta az oktató, hogy üljön vissza a lóra, mire Dzsenifer összeszorította fogát, és visszaszállt a nyeregbe. De a ló ismét ledobta, és ezúttal olyan rosszul esett hogy a jobb kezén eltört felkarcsontja. Még aznap sürgősen műteni kellett. A baleset óta nem ült lóra, csak Az ének iskolája kisfilmje kedvéért, akkor is csupán pár percre. A balesettel nem csupán fizikai fájdalmai lettek, de hatalmas lelki trauma is érte. Pontosan tudta, hogy lovaglás nélkül nem tud a színházba jobban beilleszkedni, pedig nagyon szeretett volna. Ezzel szinte egy időben megváltoztak a családi körülmények, amik szintén nem a lányomnak kedveztek. Már nem tudjuk őt elvinni az előadásokra, amik gyakran éjjel érnek véget. Szerencsére Tibor bármikor szívesen viszontlátja, ha úgy alakulnak a dolgaink. Dzsenifer nagyon nehezen tudta feldolgozni, hogy egy pillanat alatt szertefoszlottak az álmai. Talán mostanra túljutott rajta, hogy harmadszorra sikerült bejutnia a műsorba" – mesélte az édesanyja.

Szem nem maradt szárazon Az ének iskolájában! Szulák Andi könnyekre fakadthttp://www.life.hu/bulvar/20150409-szem-nem-maradt-szarazon-az-enek-iskolajaban-szulk-andi-konnyekre-fakadt.htmlMicsoda felvételi! Megkönnyezték a tanárok a 12 éves diákot, akinek szintén nem maradt szárazon a szeme. A súlya miatt az iskolájában bántott kiskamaszt végre nem bírálták, hanem dicsérték. TV + Bulvár--Megválik hosszú tincseitől Ördög Nórahttp://www.life.hu/bulvar/20150409-ordog-nori-ismet-levagatja-a-hajat-jelentette-be-az-enek-iskolajaban.htmlÖrdög Nóri meglepő bejelentést tett Az ének iskolájában. A műsor igazgatónőjét megihlette az egyik felvételiző diáklány, aki rövid, fiús hajat viselt, pont olyat, mint korábban Nóri.TV + BulvárOrigoHoppá, ez aztán a spárga! A háromgyerekes Szanditól leesett az állunkhttp://www.life.hu/bulvar/20150409-szandi-hatalmasat-terpesztett-az-enek-iskolajaban.htmlSzandi Az ének iskolájában mutatta meg, hogy három gyerek után is megőrizte tökéletes formáját és rugalmasságát.TV + Bulvár--Testalkata miatt csúfolják Az Ének iskolája diákjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150411-az-enek-iskolaja-diakjat-nemeth-davidot-csufoljak-az-iskolaban.htmlA TV2 tehetségkutatójának tanárai előtt énekelte ki magából fájdalmát Dávid. A kisfiú bizonyítani szeretne... TV + BulvárOrigoHevesi Tamás egykori zenésztársa Az ének iskolája tanulójának édesapjahttp://www.life.hu/bulvar/20150402-hevesi-tamas-egykori-zenesztarsa-az-enek-iskolaja-tanulojanak-gyuris-lucanak-az-edesapja.htmlNem esett messzire az alma a fájától! Az ének iskolája kis tanítványának édesapja a 80-as évek közismert zenekarának volt a gitárosa. TV + Bulvár--A Megasztárból kiesett versenyző tűnik fel az Ének iskolájábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-a-megasztar-enekesenek-legyozott-duettpartnere-az-enek-iskolajaban.htmlNem kizárólag ismeretlen arcokakkal fogunk találkozni a TV2-n vasárnap induló Ének iskolájában. A csatorna korábbi felfedezettje, a megasztáros Patai Anna egykori duettellenfele, Horváth Alexandra is bejutott a tanulók közé a tehetséggondozó műsor harmadik évfolyamában.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.