A sörbe köpés, durvább, mint az erőszak - Éden Gábor zokogva akadt ki

Forrás: TV2 -
zokogás Éden Gábor Éden Loki Éden Hotel 3 Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éden Gábor térden állva zokogott a fürdőben, és azt hajtogatta, ilyet ő sosem tett volna. Nem, abszolút nem az erőszakoskodás miatt borult ki, hanem társai illetlen viselkedésén. 

Bár Gábor pénteken úgy erőszakoskodott Nórival , hogy kiverte a biztosítékot a nézőknél és a játékosoknál, ő mégsem ezt érezte az Éden Hotel igazán sírásra méltó jelenetének, hanem azt a szörnyűséget, amit Loki tett Bencével: beleköpött a sörébe (Végülis ez majdnem olyan, mint szétfeszegetni egy lány lábát, aztán megalázni).

Gábor térden állva zokogott, és magyarázta, hogy ő sosem tenne ilyet, főleg nem azért, hogy húszmillió forintot nyerhessen...

Friderikusz szinte megfulladt a horkolásgátlótól http://www.life.hu/bulvar/20150427-friderikusz-sandor-szinte-megfulladt-gesztesi-karoly-horkolasgatlotojatol-a-tv2-osszezarva.html Gesztesi Károly furcsa készülékétől pánikolt be Friderikusz Sándor, aki nem értette a szerkezet működését. TV + Bulvár -- Megvan, ki lép egy nap Rubint Réka nyomdokaiba, és ő nem a lánya! http://www.life.hu/bulvar/20150427-edesanyja-rubint-reka-nyomdokaiba-lep-rubint-lara.html A hétvégi Fitbalance versenyen körülbelül ötezer ember előtt lépett színpadra Schobert Lara, és keményen lenyomott egy 50 perces tornaórát, amit még nézni is fárasztó volt. Lara lazán, mosolyogva csinálta végig. Azt hihetnénk, hogy már most elkötelezett híve lett az alakreformnak, de ő egyelőre nem az edzősködés felé kacsintgat. TV + Bulvár Fotó: Zsigmond László/Life.hu A Viszkis megölte volna bűntársát, ha az megsérül http://www.life.hu/bulvar/20150427-ambrus-attila-a-viszkis-rablo-megolte-volna-buntarsat-ha-az-megserul-egy-akcio-kozben.html Kemény megállapodást kötött Ambrus Attila, a Viszkis néven elhíresült bankrabló bűntársával. TV + Bulvár Origo Sütő Enikő: Majdnem örökbe fogadtam egy gyereket, de az anyaság nincs benne a sorsomban http://www.life.hu/bulvar/20150424-suto-eniko-majdnem-orokbefogadtam-egy-gyereket-de-az-anyasag-nincs-benne-a-sorsomban.html Sütő Enikőn valahogy nem fog a kor, a mai napig azt a csinos nőt látom benne, akit a 20-as éveiben a Fabulon-reklámról megismertem. Túl van három váláson, ugyanakkor töretlenül hisz abban, hogy a párkapcsolatain keresztül, saját hibáinak felismerésén keresztül vezet az útja. Őszinte interjú következik. TV + Bulvár Fotó: Zsigmond László/Life.hu Ördög Nóra távolról örömködött http://www.life.hu/bulvar/20150427-ordog-nora-legjobb-noi-musorvezeto-tavolrol-oromkodott-a-televizios-ujsagirok-dijatadoja-alkalmabol.html Az ének iskolája diákjainak körében kapta a jó hírt Ördög Nóra, hogy megkapta a Televíziós Újságírók Díj legjobb női műsorvezetőjének járó elismerést. A díjat nem tudta átvenni, helyette Ökrös Gergely, a TV2 kreatív vezetője ment fel érte a színpadra, majd telefonon bekapcsolta Nórát is az ünneplésbe. TV + Bulvár Origo Sarka Kata aranyban vette át a bronzot http://www.life.hu/bulvar/20150427-sarka-kata-aranyban-vette-at-a-bronzermet-a-fitbalance-arenaban.html Élete első fitneszversenyén aranyban csillogott Sarka Kata. Nem kigyúrt testéért kapott aranyat, hanem ő volt az egyetlen versenyző, aki arany fürdőruhában állt színpadra. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.