állampolgárság VV Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Edina és szerelme, VV Laci rájöttek, hogy a hétvégi haknikból nehéz megélni. Ezen valószínűleg az sem fog segíteni, ha Edina megkapja a magyar állampolgárságot, amit hamarosan igényelni fog. 

VV Laci szüleinek a házában éldegél a Való-villa szerelmespárja, Laci és Edina, akik innen indulnak haknizni a hétvégeken. Már ha van hová, ugyanis egyre kevesebb helyre hívják a villalakókat.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu


„Rájöttünk, hogy a hétvégi haknikból nem tudunk megélni, és mi nem szeretjük a bizonytalanságot, így inkább mindketten munkát keresünk. Talán annak az előadónak sikerül, akinek hétvégente több fellépése van, de nekünk csak egy szokott összejönni. Most már 5 dalt, feldolgozást éneklek, Laci meg beszélget a közönséggel. Erdélybe ráadásul többet is hívnak, igaz, két hete ott sem voltunk, és már hiányzik a családom. Ezért keresünk állandó munkát, hogy legyen valami alapunk. Én leginkább gyerekekkel szeretnék foglalkozni, Lacinak pedig van hivatásos jogsija, ő szívesen sofőrködne. Én még nem tudok intenzíven munkát keresni, mert nincs bejelentett lakcímem, most intézem. És ahogy meglesz, akkor nekifutok a kettős állampolgárságnak is" – kezdett bele Edina, aki most a fiú szüleinél lakik.
„Nincs értelme, hogy albérletet fizessünk, itt jól érezzük magunkat. Pár hét múlva kérelmezem a magyar állampolgárságot is, ha itt fogok élni, akkor miért ne legyek magyar állampolgár. Erdélyben szinte már mindenkinek megvan, én még nem foglalkoztam vele, most ez következik" – árulta el Edina.

Caramel kedvéért tanítványa visszaült a lórahttp://www.life.hu/bulvar/20150430-caramel-kedveert-tanitvanya-gyorfi-dzsenifer-visszault-a-lora.htmlGyőrfi Dzsenifer, Caramel által csak őstehetségnek nevezett tanuló a műsor kedvéért visszaült a lóra. A fiatal lány egy évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, azóta nem mert lóra ülni.TV + Bulvár--Bíró Ica új formában vág neki új terveinekhttp://www.life.hu/bulvar/20150430-biro-ica-uj-formaban-vag-neki-az-uj-terveinek-kiadta-uresen-allo-egykori-fitnesztermet.htmlBíró Ica megoldást talált a 236 négyzetméteres, egykori klubjának hasznosítására, amely miatt egyre nehezebb helyzetbe került, alaposan eladósodott. Évek óta próbálkozott eladni vagy kiadni a közel 100 millió forint értékű, Széll Kálmán térhez közeli ingatlant, amelyre bankkölcsönt vett fel, és amely törlesztőrészlete az évek során duplájára emelkedett. Több év vergődés után végre bérbe vették.TV + Bulvár--Friderikusz nem engedte volna, hogy Majka vezesse a Rising Starthttp://www.life.hu/bulvar/20150504-friderikusz-sandor-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-musoraban-elmondta-nem-engedte-volna-hogy-majka.htmlMajka és Friderikusz megnéztek egy részletet a Rising Star döntőjéből, melynek kapcsán komoly vita alakult ki közöttük. TV + BulvárOrigoMicsoda páros! Sarka Kata Craig Daviddel pózolthttp://www.life.hu/bulvar/20150504-sarka-kata-modell-craig-david-enekessel-pozolt-aki-budapesten-koncertezett-caramellel.htmlKatának egy közös kép erejéig sikerült összebújnia Craig Daviddel, aki vasárnap Budapesten koncertezett Caramellel.TV + Bulvár--Holnap búcsúzik a sorozattól a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20150503-hetfon-bucsuzik-a-baratok-kozt-sztarja-az-enikot-alakito-pataki-szilvia.htmlA nézők hétfő este láthatják utoljára a képernyőn az Enikőt alakító Pataki Szilviát, aki másfél év után távozik a sorozatból.TV + BulvárRTLKLUBConchita Wurst kollégájával dolgozik Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20150504-conchita-wurst-eurovizios-dalfesztival-gyoztesenek-kollegajaval-dolgozik-varga-viktor-enekes.htmlIgazi nagyágyúval dolgozhat együtt új albumán az extrém megnyilvánulásairól ismert énekes.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.