Kiosztotta Ördög Nórát Az ének iskolája tanulója

Forrás: EVA/Eva -
ruha Az ének iskolája Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Ördög Nóra tekintélyt parancsoló, komoly igazgatónőként tűnt fel Az ének iskolája című TV2-es produkcióban, tanítványai nem tartanak tőle, hiszen valójában meleg szívű, kedves tanerő. A kis Roli és Nóra kapcsolata már a kezdetektől különleges, ugyanis Roli korábban elárulta, hogy nagyon tetszik  neki a csinos igazgatónő. Most mégis alaposan beszólt neki.

Ördög Nóri mindig igyekszik nagyon kedves lenni a tanítványaival, hatalmas szeretettel fordul a gyakran zabolázatlan, de roppant tehetséges kis lurkók felé. Ruházatát is igyekeznek a gyerekekhez illeszteni a stylistokkal együtt, ebben a műsorban nem fordulhat elő, hogy ő nagyestélyiben áll a színpadra, ahol a tinik éppen farmerben, laza és kényelmes öltözékben énekelnek.

Forrás: EVA/Eva

A vasárnapi adást zöld felsőrészben és hosszú szoknyában vezette, amihez lapos sarkú sarut húzott. Szokatlan öltözéke nem mindenkinek tetszett, és a nagyszájú Roli nem tudta magában tartani a véleményét.

„Nem tetszik a ruhád!„ - osztotta ki félelem nélkül Ördög Nórát, aki szóhoz sem tudott jutni a kissrác őszinte kritikájától.

Szerinted jól nézett ki Ördög Nóri?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.