Miss Balaton szépségverseny szerződés Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre kedvenc témáiban fejlesztheti a fiatal lányokat Horváth Éva, akit leginkább a szépség és divat területén találtunk jártasnak. Kiderült, a műsorvezetőnő nem csak ezekben a témákban van otthon!

A Miss Balaton koronára vágyó lányainak az idén is segít a felkészülésben Éva, aki Epres Pannival és Iszak Esztivel közösen hozzák majd ki a legjobbat a jelentkezőkből.

Redlemon


Olyan voltam a tavalyi jelentkezőkkel, mint egy tyúkanyó, vigyáztam rájuk, terelgettem őket, és még akkor is tartottam többükkel a kapcsolatot, amikor vége lett a versenynek. A mai napig gyakran hívnak fel és kérik ki a véleményemet szerződésekkel kapcsolatban, nemcsak a divat területén, de ebben is komoly tapasztalatokkal rendelkezem. Nem véletlenül esett arra a választás, hogy már a felkészítés alatt ellássam őket ilyen típusú tanácsokkal. Remélem, az idén is sok csinos és tehetséges lányt fogok megismerni, de néha én sem tudom, hogy honnan kerül elő ennyi új szép lány, hisz rengeteg hazai szépségversenyen indulhatnak, és a legtöbbször indulnak is. A jelentkezési korhatár 18 év, így akik tavaly még kiskorúak voltak, azok az idén már benevezhetnek. De nem csak rájuk számítunk. Tapasztalataim szerint nagyon sok olyan dekoratív lány létezik, akik önbizalomhiánnyal küzdenek, és eddig nem mertek jelentkezni semmiféle megmérettetésre. A tavalyi győztes, Lili sem mert sokáig indulni, az utolsó nap adta be a jelentkezését, addig gondolkodott rajta. Amikor modellválogatásokon vagy egyéb rendezvényeken felfigyelek valakire, biztatom, hogy vágjon neki. Sok olyan lányra is számítunk, akik már tavaly is nekifutottak a versenynek, és mivel annyira jól érzeték magukat a felkészítő táborban, az idén is szeretnének részesei lenni ennek az egész bulinak" - magyarázta Éva, akinek szinte az egész nyara a verseny körül fog forogni.
„Tudtam, hogy ez a feladat mivel jár, pontosan ezért utaztam el tavasszal nyaralni Burmába."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.