Összezárva Friderikusszal Medveczky Ilona tv + bulvár Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már hírt adtunk róla, hogy nem volt könnyed a két népszerű hazai sztár első találkozása.

Most, hogy Medveczky Ilona az Összezárva Friderikusszal adásában vendégeskedett, felelevenítették a felejthetetlenre sikerült első találkozás pillanatait, ami keményebb menet volt, mint azt eddig gondoltuk volna. Ugyanis a kiskamasz Friderikusz Medveczky emlékei szerint olyan provokatív kérdést tett fel a táncművésznek, hogy az rögtön biztonsági őrért kiáltott.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ilona elcsukló hangon idézte a fiatal riporter pimasz kérdését. A díva szerint ugyanis a következő kérdést tette fel neki Friderikusz: "Sok ember tett már önnek ajánlatot?” Erre a művésznő ideges lett, és kidobatta a fiút.
Az azóta népszerű showman férfiasan bevallotta: ő bizony elpityeredett akkor. Ha kíváncsi vagy, miként emlékeznek a történtekre, nézd meg a videót!

Megbukott Nigella Lawson amerikai főzőműsorahttp://www.life.hu/bulvar/20150510-nigella-lawson-amerikai-fozomusora-megbukott-es-lekerul-a-kepernyorol.htmlKét évad után levette a képernyőről Nigella Lawson The Taste című főzőműsorát az amerikai ABC csatorna, miután drasztikusan visszaesett a program nézettsége.TV + Bulvár--Újabb magyar tánccsapat az Attraction nyomdokaiban - Videó!http://www.life.hu/bulvar/20150510-ujabb-magyar-tanccsapat-az-attraction-nyomdokaiban-video.htmlÚjabb magyar siker a Britain's Got Talent műsorában. A Fricska nevű gödöllői tánctrió négy igennel jutott tovább a brit tehetségkutatóban szombat este.TV + BulvárOrigoMedveczky Ilona nagy vallomása: „17 évesen terhes lettem”http://www.life.hu/bulvar/20150510-medveczky-ilona-nagy-vallomasa-friderikusz-sandornak-17-evesen-terhes-lettem.htmlFriderikusz Sándor műsorában vallott múltjáról az egykor világhírű táncosnő. Megdöbbentő vallomás.TV + Bulvár--Elhagyja az országot Kustánczi Liahttp://www.life.hu/bulvar/20150510-elhagyja-az-orszagot-kustanczi-lia.htmlKustánczi Lia semmiképp sem itthon, inkább valamelyik napsütötte országban szeretne pár év múlva letelepedni. TV + Bulvár--Brutálisan összeverték VV Simonthttp://www.life.hu/bulvar/20150510-brutalisan-osszevertek-vvsimont-az-egykori-valovilag-valosagshow-szereplojet.htmlBrutális bánásmódban volt része VV Simonnak és barátnőjének egy koncerten. A biztonságiaknak állítólag nem tetszett, hogy az egykori valóságshow-hős és a lány mezítláb táncolnak. Czutor Zoli lányát a rendőrök vitték el. TV + Bulvár--Kiosztotta Ördög Nórát Az ének iskolája tanulójahttp://www.life.hu/bulvar/20150506-kiosztotta-ordog-norat-az-enek-iskolaja-tanuloja-roli.htmlBár Ördög Nóra tekintélyt parancsoló, komoly igazgatónőként tűnt fel Az ének iskolája című TV2-es produkcióban, tanítványai nem tartanak tőle, hiszen valójában meleg szívű, kedves tanerő. A kis Roli és Nóra kapcsolata már a kezdetektől különleges, ugyanis Roli korábban elárulta, hogy nagyon tetszik neki a csinos igazgatónő. Most mégis alaposan beszólt neki.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.