Balázs Klári: Gyuri ne panaszkodjon az összebújásokat illetően

Forrás: A mi Velencénk -
Korda György Balázs Klári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda házaspár pikáns, spontán szóviccel örvendeztette meg  a közönséget a „MI VELENCÉNK” című fesztivál bemutatkozó rendezvényén. Klárika a hivatalos tájékoztató után még rátett egy lapáttal vagányságára. Elárulta, milyen egyedi módszerrel szépül, pontosan egyidőben a házával.

Kordák nem kispályások, ha a spontaneitásról van szó. A sajtótájékoztatón Gyuri bácsi egy kétértelmű, de ártatlannak tűnő, az otthoni összebújások mennyiségét méltatta, amire Klári azonnal lecsapta a labdát.

Forrás: Life.hu

"Mi nagyon spontánok vagyunk, egyszerűen nem is tudom visszaidézni, hogy mit mondott Gyuri. De azt biztosan tudom, hogy nem volt ártatlan a megjegyzése.Valami olyasmire célozgatott, hogy ritkán bújunk össze.

Na ő még ne panaszkodjon!"

fakadt ki azonnal Klári, aki igazán elemében volt a sajtótájékoztatón, ahol imádott kiskutyája, Fáni végig az ölében csücsült.

A MI VELENCÉNK, a magyar zene fesztiválja sajtótájékoztatján Forrás: A mi Velencénk

"Fáni kutya, nagyon szerette a rokon nénit, aki velünk élt, most csak velem marad meg, ha nem vagyok vele, akkor sír. Jön velem mindenhová, ha nem vihetem be valahová, akkor megvár az autóban, de sohasem hagyom hosszú időre magára. Érzékeny lelke van és nagyon ragaszkodik hozzám. A lakásban is úgy követ mint egy árnyék."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.