Facebookján üzent Hajdú Péter Pimasz úrnak: "Gergő! Egyrészt sok sikert kívánok Neked, másrészt nem szarunk oda, ahonnan több évig enni kaptunk"

Papp Gergő Pimaszúr Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem titok, Papp Gergő az RTL II-n folytatja pályafutását, ősztől ott látható majd a Pimasz úr ott alszik. A televíziós elárulta, miért hagyta ott a TV2-t, nyilatkozatára pedig most Hajdú Péter a Facebookon reagált. 

"...bevallom, már nem tudtam azonosulni a TV2 éppen aktuális arcaival. Ugyanakkor pedig riporterként folyamatosan követtem a konkurens csatornát, láttam, hogy profizmus övezi, és vágytam arra, hogy olyan emberekkel dolgozhassak együtt, akiktől van még mit tanulni. Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni" - nyilatkozta tegnap a televíziós.

Fotó: Bielik István - Origo

Gergő mondatait pedig Hajdú Péter sem hagyta szó nélkül, és a a Facebookon üzent egykori kollégájának: "Gergő! Egyrészt sok sikert kívánok Neked, másrészt nem szarunk oda, ahonnan több évig enni kaptunk!" - poszolta, bejegyzése pedig természetesen vitát indított el a közösségi oldalon. Többen Gergő mellé álltak, mondván, hogy ez csupán egy munkahelyváltás, amelyre Péter így reagált: "Nem erről van szó! Hanem arról, hogy belerúgott a volt kenyéradójába".

Volt aki a Frierikusz műsor és a Pimasz úr ott alszik közötti hasonlósággal magyarázta Gergő váltását: "Csak nekem tűnik úgy, hogy van egy kis hasonlóság az Friderikusz " új " műsora és a Pimasz úr ott alszik között?" - vetette fel Hajdú egyik Facebookos követője.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Igen, mert nincs! Fridinél 24 órát töltenek egy bekamerázott stúdióban. Pimasz úr külsőben forgat. Hol forgat, hol nem forgat, saját környezetben. Itt egyfolytában forognak a kamerák és nem lehet kapcsolatot tartani a külvilággal" - vélekedik Hajdú, az egész beszélgetést peig itt olvashatod el.

A Bors Hajdú Pétert és Papp Gergőt is megkérdezte a témában. "Alapvetően kedvelem Papp Gergőt, de a hozzáállását nem: teljesen felesleges volt beszólnia a TV2-nek és volt kollégáinak. Egyébként sok sikert kívánok neki az RTL II-n"nyilatkozta a producer.

A lap Pimasz urat is megkereste, aki nem kívánt reagálni Hajdú megjegyzésére: "Ez ennél azért sokkal összetettebb, nem szeretnék most erre semmit mondani" – válaszolt röviden Papp Gergő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.