Erőss Zsolt özvegye arra a hegyre készül, amely elvette tőle férjét

halál özvegy hegymászás Erőss Zsolt Kancsendzönga Sterczer Hilda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sterczer Hilda elhatározta, felmászik arra a hegyre, ahol a férje, Erőss Zsolt meghalt.

Május 21-én lesz két éve, hogy Erőss Zsolt a Kancsendzöngán, a csúcstámadást követően lefelé indult a hegyről és többé nem hallatott magáról. A hegymászó felesége, Hilda most arról mesélt, a végzetes események helyszínén, a hegyen szeretne elbúcsúzni férjétől – írja a Story.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Hamarosan elmegyek oda azzal a stábbal, amelyik játékfilmet forgat Zsolt életéről. Ha a körülmények engedik, és az időjárás is kegyes lesz, felmászom a csúcs közelébe, ahol a tragédia történt. A férjem valahol fönt nyugszik a hó és jég alatt. Én pedig ott szeretnék elbúcsúzni tőle" – magyarázta az özvegy.

Utolsó interjú Erőss Zsolttal

A Life.hu újságírója a végzetes expedíció előtt készített interjút Zsolttal , aki akkor még nagyon bízott a sikerben. "Itthonról előre tekintve még vannak bennem félelmek, de mikor már ott vagyok, a cél éltet és visz előre, ott a hegyen már nem gondolkodom a veszélyeken" - mondta akkor.
Bochkor Gábor: "Nem akarom Andit menyasszonyként látni" http://www.life.hu/bulvar/20150514-bochkor-gabor-radios-nem-akarom-parjat-varkonyi-andreat-a-tv2-hiradosat-menyasszonykent-latni.html A rádiós határozottan kijelentette, nincs szükségük párjával, Várkonyi Andival ígéretekre. TV + Bulvár Origo Tóth Gabi összebújt mentoráltjával http://www.life.hu/bulvar/20150514-toth-gabi-az-rtl-klub-x-faktor-mentora-enekesno-osszebujos-fotot-posztolt-egykori-mentoraltjaval.html Az X-Faktor mentorasszonya a szívén viseli egykori mentoráltjai sorsát, most pedig azt is megmutatta, mennyire. TV + Bulvár -- Kulcsár Edina kerekded popsit villantott http://www.life.hu/bulvar/20150513-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-miss-world-elso-udvarholgye-kerekded-popsit-villantott-az-amerikai.html A szexi szépségkirálynő a Miami tengerpartról jelentkezett be és nem is akármilyen fotót posztolt. TV + Bulvár -- Boggie megérkezett Bécsbe az Eurovízió helyszínére http://www.life.hu/bulvar/20150513-boggie-enekesno-az-eurovizios-dalfesztival-magyar-induloja-megerkezett-becsbe-az-eurovizio.html Energiabombaként bírta az egyik legnehezebb napot Bécsben Boggie, a DAL 2015 győztese, aki életében először járt a Wiener Stadthalle-ban, ahol jövő héten indul az Eurovíziós Dalfesztivál. TV + Bulvár -- Gyönyörű nagylány lett Kiszel Tünde Donatellájából http://www.life.hu/bulvar/20150513-kiszel-tunde-musorvezeto-lanya-donatella-hatalmasat-not-es-lassan-csinos-nove-erik.html A műsorvezető méltán lehet büszke lányára, aki amellett, hogy jó tanuló, egyre nőiesebb is. Kiszel Tünde lassan alig tudja majd a hódolókat elhajtani mellőle. TV + Bulvár -- Gesztesi Károly: „Havas részegen akart rámászni Claudiára" http://www.life.hu/bulvar/20150514-gesztesi-karoly-szinesz-szerint-havas-henrik-reszegen-zaklatta-claudiat-amikor-egyutt-vezettek-a.html Megdöbbentő dolgokkal vádolja Havas Henriket a színész, aki azon dühödött fel legutóbb, hogy a Tanár úr kritizálta szereplését az Összezárva Friderikusszal című műsorban. TV + Bulvár Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.