Vádlottak padjára küldik Oszter Sándort?

Forrás: MTI/Beliczay László -
ittas vezetés Budapesti Rendőr-főkapitányság Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, a rendőrség egy év három hónap után lezárta a nyomozást, amely ittas gépjárművezetés vétsége miatt indult. A vádlottak padján felelhet tettért Oszter Sándor.

Mint ismeretes, a Kossuth-díjas színművészt annak idején azért állították elő, mert megrongálta a MOM mélygarázs bejáróját, és többször is meghúzta terepjárójával a falat. Az úgy azóta húzódik, az ügyet azóta is vizsgálják, ám most úgy tűnik, új szintre lép.

Forrás: MTI/Beliczay László Forrás: MTI/Beliczay László

Noha a színművész és védője abban bíztak mindvégig, hogy megszűnteti a hatóság a nyomozás, ám végül nem így történt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a Blikknek elárulta: az ügyet és annak nyomozati aktáit vádemelési javaslattal továbbküldték az illetékes ügyészségnek.
"Magáért beszél, hogy a hatóság az ügyet ilyen hosszú ideig vizsgálta. Álláspontom szerint már régen meg kellett volna szüntetni a nyomozást. Arról természetesen értesültem, hogy vádemelési javaslattal a rendőrség befejezte a munkáját, de az iratokat nem tanulmányoztam át" – nyilatkozta a Blikknek Oszter védője, dr. Balogh Gábor. Az ügyvéd hozzátette: az ügy tényállása nem változott, maradt az ittas gépjárművezetés.
Úgy tudni, a MOM bevásárlóközpont kárát sem a biztosító sem pedig Oszter nem rendezte maradéktalanul a mai napig. Ezt az ügyvéd megerősítette a lapnak, elárulta: ez még nyitott kérdésnek számít.
"Ügyfelem még nem kapta vissza a jogosítványát. Erre csak akkor kerülhet sor, amikor újravizsgázik, és részt vesz egy úgynevezett elterelésen, ahol az ittas gépjárművezetés veszélyeiről kell értekeznie szakemberekkel" – zárta a beszélgetést a jogász.
A Fővárosi Főügyészségtől levélben azt is megtudta a lap, miért tarthatott ilyen hosszú ideig a színész ellen indított eljárás.
"A nyomozás során a bűncselekmény elkövetését egyébként tagadó gyanúsított és annak védője is több bizonyítási indítványt terjesztett elő, amelyeket a nyomozó hatóságnak a tényállás teljes körű tisztázása érdekében el kellett végeznie. Amennyiben bármely ügyben a gyanúsított érdemi védekezést terjeszt elő, annak ellenőrzése nemcsak feladata, hanem kötelessége is a nyomozó hatóságnak, valamint a nyomozás felügyeletét ellátó ügyészségnek a megalapozott eljárás érdekében" – állt a válaszlevelében.

Hátborzongató reklámmal sokkolták a nézőkethttp://www.life.hu/bulvar/20150514-hatborzongato-reklammal-sokkoltak-a-nezoket.htmlNagyon szokatlan kisfilmmel találkozhattak az a brit Channel 4 műsorán a nézők.TV + BulvárOrigoMegműtteti magát Rubint Rékahttp://www.life.hu/bulvar/20150513-megmutteti-magat-rubint-reka-addig-szemuveget-visel.htmlMég nyár előtt kénytelen lesz megműttetni magát Rubint Réka, ha tökéletes formában szeretne nekivágni a vakációnak. A szeme alatti ödémák miatt volt kénytelen rászánni magát az operációra.TV + BulvárOrigoKulcsár Edina kerekded popsit villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20150513-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-miss-world-elso-udvarholgye-kerekded-popsit-villantott-az-amerikai.htmlA szexi szépségkirálynő a Miami tengerpartról jelentkezett be és nem is akármilyen fotót posztolt.TV + Bulvár--Hajdú Péter Sarka Katáról: "Mintha egy szobanövénnyel mennék vacsorázni"http://www.life.hu/bulvar/20150513-hajdu-peter-sarka-kata-kemeny-dietajarol-beszelt.htmlHajdú Péter a Kasza! Show-ban mesélt arról, milyen volt, mikor Sarka Kata nagyon keményen diétázott. TV + BulvárOrigoFél óra alatt vált el Kapócs Zsóka és Habony Árpádhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-fel-ora-alatt-valt-el-kapocs-zsoka-es-habony-arpad.htmlKedden negyedik nekifutásra végérvényesen pontot tett viharos házasságára Kapócs Zsóka és Habony Árpád.TV + Bulvár--Gyönyörű nagylány lett Kiszel Tünde Donatellájábólhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-kiszel-tunde-musorvezeto-lanya-donatella-hatalmasat-not-es-lassan-csinos-nove-erik.htmlA műsorvezető méltán lehet büszke lányára, aki amellett, hogy jó tanuló, egyre nőiesebb is. Kiszel Tünde lassan alig tudja majd a hódolókat elhajtani mellőle.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.