Éden hotel: Elkezdődött a végjáték - Pénteken ismét hazament valaki

Forrás: TV2 -
Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak öt páros van játékban az Éden Hotelben, új beköltöző már nem érkezik, hamarosan kiderül, ki vagy kik viszik el a főnyereményt. 

A pénteki párválasztón Gergő Orsit választotta, de mögötte már ott ácsorgott Bence, így a lánynak kellett döntenie, ő ejthette ki az egyik legrégebbi, vagy a legújabb játékost. „Hatvan napja itt vagy, lehet, hogy sokat tudsz a játékról" – mondta Bencének, majd az ő nevét mondta ki, így Geri máris repülőre ülhetett.

Forrás: TV2

A kieső korábban összejött Laurával, aki persze pityergett egy sort Geri távozásán.

Ördög Nóra: "Nem tudtam, vajon tudok-e érdekes lenni"http://www.life.hu/bulvar/20150516-ordog-nora-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.htmlSokáig tépelődött azon Ördög Nóra, hogy elvállalja-e az Összezárva Frierikusszal való műsorban való szereplést. Végül férje, Nánási Pállal közösen úgy döntöttek, igent mond. TV + Bulvár--Ördög Nóra: "Nem tudtam, vajon tudok-e érdekes lenni"http://www.life.hu/bulvar/20150516-ordog-nora-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.htmlSokáig tépelődött azon Ördög Nóra, hogy elvállalja-e az Összezárva Frierikusszal való műsorban való szereplést. Végül férje, Nánási Pállal közösen úgy döntöttek, igent mond. TV + Bulvár--Szórakozóhelyen támadták meg Kállay-Saunders Andrást http://www.life.hu/bulvar/20150516-brutalis-tamadas-aldozata-lett-kallay-saunders-andras.html A szemtanúk szerint egy bokszoló ütötte le az énekest, aki először bagatelizálta, majd beismerte a történteket: megtámadták. TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huFesztiválokon mozgatja meg az embereket Rubint Rékahttp://www.life.hu/bulvar/20150513-az-emlekezetes-sziget-latogatas-utan-ujra-fesztivalozik-rubint-reka.htmlA Life.hu riporterének mesélt arról Rubint Réka, hogy idén zenei fesztiválon is tart edzéseket. Norbi azonban nem tart vele, ugyanis akkor más dolga lesz. TV + Bulvár--Intim titkokat osztott meg Sarka Kata és Hajdú Péter - Kiderül az is, ki az újítóbb az ágybanhttp://www.life.hu/bulvar/20150512-intim-titkokat-osztott-meg-sarka-kata-es-hajdu-peter-a-kasza-musorban.htmlEdig még nem hallott intim titkokat osztott meg Sarka Kata és Hajdú Péter a Kasza! című műsorban.TV + BulvárOrigoFacebookján üzent Hajdú Péter Pimasz úrnak: "Gergő! Egyrészt sok sikert kívánok Neked, másrészt nem szarunk oda, ahonnan több évig enni kaptunk" http://www.life.hu/bulvar/20150513-facebookjan-uzent-hajdu-peter-pimasz-urnak-papp-gergonek.htmlMár nem titok, Papp Gergő az RTL II-n folytatja pályafutását, ősztől ott látható majd a Pimasz úr ott alszik. A televíziós elárulta, miért hagyta ott a TV2-t, nyilatkozatára pedig most Hajdú Péter a Facebookon reagált. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.