Összezárva Friderikusszal Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig tépelődött azon Ördög Nóra, hogy elvállalja-e az Összezárva Frierikusszal való műsorban való szereplést. Végül férje, Nánási Pállal közösen úgy döntöttek, igent mond. 

"Nem tudtam, vajon tudok-e érdekes lenni, hiszen nyitott könyv az életem" - nyilatkozta a Hot!-nak a műsorvezető. "Ráadásul nálunk nincsenek csontvázak a szekrényben" - tette hozzá.

Forrás: Tv2

Nóra, aki a vasárnapi adásban lesz látható, nem bánta meg a 24 órás összezártságot, sőt végül addig jutottak, higy Friderikusszal szinte barátként nézhetnek egymásra a jövőben.

"Alkoholizmus, hajléktalanság, infarktus" - Ezeken ment keresztül Beri Ary a Szerelem első vérig egykor rajongott Fügéjehttp://www.life.hu/bulvar/20150516-alkoholizmus-hajlektalansag-infarktus-ezeken-ment-keresztul-beri-ary-a-szerelem-elso-verig.htmlKi ne emlékezne a Szerelem első vérig Fügéjére? Beri Ary ma 47 éves és teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Megváltozott, kemény megpróbáltatásokon ment keresztül, és sok idő után néhány éve az RTL Klub XXI. század című műsorában mesélt életéről. TV + BulvárOrigoSzórakozóhelyen támadták meg Kállay-Saunders Andrást http://www.life.hu/bulvar/20150516-brutalis-tamadas-aldozata-lett-kallay-saunders-andras.html A szemtanúk szerint egy bokszoló ütötte le az énekest, aki először bagatelizálta, majd beismerte a történteket: megtámadták. TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huIrtó cuki interjút adott Korda György és Balázs Klárihttp://www.life.hu/bulvar/20150513-korda-gyorgy-es-balazs-klari-fesztivalokrol-kozonsegrol-dalokol-es-a-technikai-kutyukrol-meselt-a.htmlFesztiválokról, közönségről, dalokól és a technikai kütyükről mesélt a Life.hu riporterének Korda György és Balázs Klári. Elképesztően aranyosak. Nézzétek!TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoFesztiválokon mozgatja meg az embereket Rubint Rékahttp://www.life.hu/bulvar/20150513-az-emlekezetes-sziget-latogatas-utan-ujra-fesztivalozik-rubint-reka.htmlA Life.hu riporterének mesélt arról Rubint Réka, hogy idén zenei fesztiválon is tart edzéseket. Norbi azonban nem tart vele, ugyanis akkor más dolga lesz. TV + Bulvár--Udvarlók hada bombázza Kiszel Tünde lányát, Donatelláthttp://www.life.hu/bulvar/20150512-udvarlok-hada-bombazza-kiszel-tunde-lanyat-donatellat.htmlKiszel Tünde lányának egyre több fiatalember udvarol közösségi oldalán. Tünde a Fem3 Fem3Caféjában elmondta, nem félti lányát, mert még a kéretlen udvarlókat is talpra esetten és határozottan kezeli Donatella. Persze a műsorban nem csak a fiúkról esett szó, hanem a a lány tanulmányairól is. TV + BulvárOrigoPapp Gergő: "Én mindent az RTL Klubnál tanultam meg" - Így köszöntötték régi kollégái Pimasz urathttp://www.life.hu/bulvar/20150512-igy-koszontottek-regi-kollegai-az-rtl-klubnal-pimasz-urat-papp-gergot.htmlAhogy megírtuk, ősztől az RTL II-n látható a Pimasz úr ott alszik. Papp Gergő a váltásról így nyilatkozott. Régi-új munkahelyére a Fókusz kamerái is elkísérték. Nézzétek!TV + BulvárFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.