Rendőr vigyázott Radics Gigire Amerikában

veszély rendőr Amerika Megasztár Radics Gigi felügyelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigire számtalan veszély leselkedett a tengerentúlon, és volt olyan eset, hogy rendőrök vigyáztak az aranytorkú énekesnőre.

Giginek fantasztikus élményekben volt része Amerikában,de nem kerülték el az ijesztő események sem. Szüleivel egy szellemházat béreltek ki, ahol rettegsében teltek az éjszakák, most pedig a Story magazinban arról mesélt az énekesnő, hogy Los Angeles egyik veszélyes negyedében rendőrök vigyáztak rájuk.

Forrás: Bielik István

„Amikor az egyik legrosszabb hírű környéken jártunk, egy rendőrtől kértünk útbaigazítást. Ő akkor azt mondta, inkább megvárja velünk a taxit , mert ahol vagyunk, ott az a jobbik eset, ha csak kirabolnak minket" – mesélte Gigi.

Megható! Szandi és lánya egy lenyűgöző duettbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-szandi-enekesno-es-lanya-blanka-lenyugozo-duettben-enekelnek-egyutt.htmlIgazán inspiráló az a szeretet, ami abból a videóból árad, amelyben az énekesnő és Blanka együtt énekelnek. Szandi meghatódottságától pedig elolvadtunk.TV + Bulvár--Stúdióba vonult Szandi lánya, Blankahttp://www.life.hu/bulvar/20150603-szandi-enekesno-lanya-blanka-studioba-vonult-es-kiderult-gyonyoru-hangja-van.htmlAz énekesnő tizenöt éves lánya, Blanka korábban elzárkózott a szerepléstől, ezért is lepte meg szüleit az a kérése, hogy rögzítsék egy stúdióban, ahogy énekel.TV + Bulvár--Megható! Szandi és lánya egy lenyűgöző duettbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-szandi-enekesno-es-lanya-blanka-lenyugozo-duettben-enekelnek-egyutt.htmlIgazán inspiráló az a szeretet, ami abból a videóból árad, amelyben az énekesnő és Blanka együtt énekelnek. Szandi meghatódottságától pedig elolvadtunk.TV + Bulvár--Hajdú Péter Kasza Tibit ekézte a Facebookonhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-hajdu-peter-kasza-tibit-ekezte-facebookon.htmlHajdú Péter kisfiáról és Kasza Tibiről osztott meg egy képet, vicces címmel.TV + Bulvár--Vajon melyik lány nyeri el a Miss Universe Hungary koronát? Bemutatjuk őket!http://www.life.hu/bulvar/20150603-kulonleges-lanyok-versenyeznek-a-miss-universe-hungary-koronaert.htmlSzépek és ügyesek Vajna Timi szépségkirálynő-jelöltjei, a Miss Universe Hungary 2015 indulói. Ha kell, homokzsákot pakolnak, megoldanák a Földet érintő globális problémát, a környezetszennyezést, és gyógyítanának betegeket, elesetteket. Bemutatjuk a második négy szépséget!TV + BulvárOrigoVilágsztár nyaral a közelben! Salma Hayek alig egy karnyújtásnyira vanhttp://www.life.hu/bulvar/20150603-salma-hayek-hollywoodi-szineszno-a-kozelben-olaszorszagban-nyaral.htmlA gyönyörű hollywoodi színésznő már megkezdte jól megérdemelt pihenését, nem is olyan messze tőlünk. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.