Jennifer Garner és Ben Affleck gyerekei nem lehetnek jelen a közösségi médiában

Forrás: AFP/Robyn Beck -
interjú szigorú szabály Ben Affleck Jennifer Garner social media nyilvánosság gyerek közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Garner és Ben Affleck, noha elváltak, mindkettejük számára fontos gyermekeik magánéletének védelme. A közösségimédia-jelenlétükre (vagy inkább jelen nem létükre) különösen odafigyelnek. Ezzel kapcsolatban osztotta meg a színésznő szuperszigorú elveit.

Az egykori sztárpárnak 10 év házasság alatt 3 gyermeke született: nagyobbik lányuk, Violet 17 éves, a fiatalabbik kislány, Seraphina 14, fiuk, Samuel 11 éves. Sok mindent nem lehet tudni a gyerekekről, ami tudatos döntés eredménye: Garner és Affleck nem akarnak a médiában parádézni velük, ezzel is megóva őket a nyilvánosságtól.

Jennifer Garner és gyermekei Forrás: AFP/Robyn Beck

A Today című műsor keddi adásában adott interjújában Jennifer Garner arról beszélt, hogy milyen óvintézkedéseket kell tennie gyermekei jóllétének és magánéletének védelme érdekében. Nekik ugyanis tilos közösségi médiát használniuk. A gyerekei ezt nem vették zokon, a műsorvezetők kérdésére, hogy ezt hogy csinálta, a színésznő így válaszolt:

„Azt mondtam a gyerekeimnek: „Mutasátok meg azokat a cikkeket, amelyek bizonyítják, hogy a közösségi média hasznos a tinédzserek számára, és akkor megbeszéljük. Keressetek olyan tudományos bizonyítékokat, amelyek megcáfolják azokat, melyekkel én rendelkezem, és amelyek azt mutatják, hogy nem jó, aztán beszélgetünk."

Arra a kérdésre, hogy a gyerekei hogyan vélekednek erről az irányelvről, Jennifer elárulta, hogy eddig nagyon jól állnak hozzá.

„A legidősebb hálás" – mondta Violetről, de azt is elismerte, hogy a dolgok változhatnak. "Meglátjuk, tényleg kitartok-e" - válaszolta a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.