Szülés után azonnal meg kellett műteni a négygyermekes sztárt

2012.09.20. 15:11

Tori Spelling 20 napja adott életet negyedik gyermekének, a kis Finn Davey McDermottnak, azonban a császármetszést követően komplikációk léptek fel nála.

A 39 éves, négygyermekes anyát vasárnap szállították kórházba és azonnal meg is műtötték. A színésznőt harmadik szülését követően is migrénnel kezelték, de most egészsége érdekében komolyabb beavatkozásra volt szükség.

Forrás: AFP
Tori két nappal a szülés előtt

Torinak és férjének négy gyermekük van, Liam 5, Stella 4 éves, Hattie pedig októberben lesz 1. A legkisebb McDermott, Finn Davey augusztus 30-án született. Dean McDermottnak korábbi házasságából van még egy fia, Jack és egy örökbefogadott lánya is, Lola. 

Kis hercegnő, hurkákkal - Az egyéves Harper Seven sem maradhatott le Victoria divatbemutatójárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20120910-harper-seven-is-reszt-vett-victoria-divatbemutatojan.html Így próbál csalni Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20120907-victoria-beckham-exenekesno-optikai-csalassal-csapja-be-a-rajongokat.html Victoria Beckham vén szatyor lett - Leleplező fotó készült a sztárrólhttp://www.life.hu/szorakozz/20120908-victoria-beckham-szatyorral-a-fejen-fotozta-magat.html Egy hónap múlva szül: Tori Spelling alig hízott a terhesség alatthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120807-egy-honap-mulva-szul-tori-spelling-szineszno-alig-hizott-a.html Victoria Beckham akár egy ötödik gyereket is szívesen vállalna férjévelhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120803-victoria-beckham-akar-egy-otodik-gyereket-is-szivesen-vallalna-ferjevel.html Íme Victoria Beckham saját tervezésű autójahttp://www.life.hu/legykepben/20120423-ime-victoria-beckham-sajat-tervezesu-autoja.html
Tori Spellingszülésgyermeksztáranyakomplikáció