Tündéri karácsonyi fotókat posztolt kisfiáról Shakira

Forrás: Facebook/Shakira -
Barcelona CF karácsony kisfiú családalapítás Milan Piqué Mebarak Shakira család Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shakira és Piqué egyetlen alkalmat sem szalasztanak el, hogy újabb cuki fotót posztoljanak gyermekükről. Így persze várható volt, hogy karácsonykor is megörvendeztetnek minket valamivel. Nézzük, hogyan ünnepelt az egyik legszeretettebb sztárpár és gyönyörű kisfiúk, Milan.

Íme, az idei év külföldi sztárbabái összeállításunk első helyén szerepelt a kolumbiai énekesnő és az FC Barcelona szexi védőjének gyermeke. A kis Milan január 22-én tölti be az egyet, és napról napra egyre cukibb. Halloweenkor rendőrjelmezben bulizott a kicsi, most pedig a szülei egy kedves családi fotón mutatták meg, hogy növekszik. Ő és a haja is.

Forrás: Facebook/Shakira

Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, Shakira és párja már a családalapításon dolgoznak, így elképzelhető, hogy Milan hamarosan kistestvért kap. A gyönyörű anyuka ugyanis a világon mindennél jobban élvezi az anyaságot, és ha esetleg néha savanyú is a szőlő, azt is kellő vidámsággal kezeli.

Így tett akkor is, amikor a nagy karácsonyozásban Milan kissé nyűgös lett. Vágott egy grimaszt, amit a jóképű papa nem sokkal később közzé is tett a Twitteren a rajongók számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.