fashion week otthon tapéta beton panel álomotthon dekoráció lakberendezés fal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felejtsd el a meszelést, az unalmas fűrészporos tapétát! A legújabb trendek szerint az otthonodban álló falak látványosak és izgalmasak. A merész tapéták, a háromdimenziós falpanelek, a játékos felületek és a látszóbeton az, ami idén mindent visz. Inspirálódj kedvedre!

Annak látszik, de nem az!

Gondoltad volna? A mai modern fotóprint technológiáknak köszönhetően ma már egy tapétán szinte mindent megeleveníthetsz – legyen az farakás, mediterrán csempe, gipszstukkó, vagy akár beton.

/1404/Ilyen20144912256

A beton reneszánsza

A modern design jegyében ma már az is elképzelhető, hogy nem burkoljuk a falakat semmivel, sőt, egészen a betonig csupaszítjuk őket. Ha ilyen falakkal szeretnél büszkélkedni, figyelj arra, hogy ezeket a felületeket rendszeresen kezelni kell!

/1404/Ilyen201449122615

3D-s panelrendszerek

Igen, ma már fából, gipszből, betonból, de akár vasból is készülhetnek különféle panelek, amelyeket egy speciális vázzal együtt rögzítenek a falra. Ezekből bármilyen felület kialakítható és a legjobb az egészben, hogy a váznak köszönhetően akárhogyan variálhatod a felületeket.

/1404/Ilyen201449122657

Tapétatrendek

Ha szívesen maradnál az egyszerűbb megoldásoknál, a modern tapéták közül válogathatsz. Az érdekes, nagy és színes minták idén mindent visznek!

/1404/Ilyen201449122734

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.